Neupratané lístie na Clementisa 19-21

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miloš Ilavský 09. januára 2018

Dobrý den, od oktobra uplynulo uz dost mesiacov a mesto nie je schopné na ulici Clementisa 19-21 upratat popadané listie, ked naprší alebo nasneží je to rozmočené,mokré,je z toho vela neporiadku. Najviac sa to nachádza na parkovisku. Z akeho dovodu sa mesto vykašlalo na zber lístia? Co sa s tymto robit? Upozornit na to konečne už media? Preco mesto je v tomto nečinné? tento problém je v celom meste.

09. január 2018

TOP

No neviem si predstavit ako to cistia na parkovisku pod autami a pekne ich pooskieraju. Treba sa asi dohodnut na nejaku hodinu a vypraznit ho
09. január 2018

erik

podnet ti pride ako NERIESENY mesto ani neodpoveda na tieto podnety ... :-(
09. január 2018

Filip

U nas na kubinu je to presne to iste. Ale nie len na ceste, ale aj na trave. Katastrofa.
10. január 2018

Matúš G

Toto je nekonečný príbeh, odpratať listy z ciest, parkovísk - takmer nemožné. Tento týždeň kosili/odpratávali listy na Linčianskej zo zelene. Boli min. 6 pracovníci s toho iba jeden na kosačke, ostatný hrable a fukár, čo som videl. Výsledok ich práce hodnotím tak na 80 %, načo by vyhrabali listy od kontaj. stojiska, načo odhrabať listy od okapových chodníkov činžiaka a ten ich systém práce mi príde nesystematický - tú porobím tam porobím, šak sme to nejako spravili - lepšie sa nedá. Podľa mňa sa dá, ale je to o firme, ľudoch v nej pracujúcich a o spätnej kontrole. Na záver, asi môžme byť radí, že to nejako spravili.
10. január 2018

TOP

Asi by to chcelo nejake penale za ich pracu nepracu a potom budu inac pracovat.
10. január 2018

Roman Krajčovič

Robia len do výšky svojho platu pravdepodobne :D
12. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prílohe sú fotografie z dnešného (12. 1. 2018) čistenia vnútrobloku na Ulici Vladimíra Clementisa 19-21. O 8.00 hod. bolo parkovisko plné áut a nebolo kde odstaviť kontajner, nakoniec pár uvedomelých občanov po začatí prác prišlo a odparkovalo vozidlo (asi štyria). Čistenie však nebolo dostatočné, pretože sa na parkovisku nachádzalo stále veľa vozidiel, a to ešte pracovníci museli regulovať dopravu, pretože aj počas prác množstvo vodičov nerešpektovalo dopravné značky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. január 2018

Miloš Ilavský

Je to celkom dobre vycistené,ale mohlo to byt lepsie,kvoli autam ,ktore tam boli, vela tupcov ktorí mnohí boli doma,a auta tam nechali.
Problem ale aj bol ze znacky Zakaz statia neboli dobre postavene,boli len na par usekoch, a mnohi si mysleli ze sa ide cistit iba cast odkial znacka zacina(a nikde nekonči). Ale preco nebola v tomto pripade zavolana mestska policia a tieto auta neriesila pokutami? Na taketo veci treba radikalne riesenia,lebo obcania su sprostí,nerespektuju pravidlá

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania