Rozpadavajúci sa nový chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miloš 10. januára 2018

Dobry den, novy chodnik na Spartakovskej v kopci sa uz na viacerych miestach za zastavkou zosuva a rozchadza.

10. január 2018

Fredy

Dajako sa vytráca profesionálna česť na odvedenú prácu.

Firma to zrejme v rámci záruky opraví, ale je to vizitka diletantskej práce ako celku.Od cesty podporný múrik je, ale z druhej strany chýba, resp. bol podklad nedostatočne zhutnený a sklon násypu je príliš strmý.
11. január 2018

TOP

Slodoval som kdo natom chodniku robi a ani sa tomu nedivim , firmy beru najlacnejsiu pracovnu silu taku pocernejsiu a toto je vysledok
11. január 2018

Juraj Fuzák

Co to ma spolocne s farbou pleti robotnika preboha? Pokial vy medzi “nepocernejsimi” neexistovali flakaci a podvodnici tak nepoviem ani slovo. Bud je to zle odvedena robota (ktora sa da reklamovat) alebo po tom niekto presiel autom.
11. január 2018

TOP

Nema to nic s farbou pleti akurat ze su najlacnejsi takisto to plati aj u firiem napr co odhrabavali listy tiez ti ludia vyzerali jak keby akurat prisli zo senku a robota spravena na h.vno sprepacenim , hlavne ze su lacni to je problem .
12. január 2018

jozef

NIE je ľudí na takúto prácu a bude to ešte horšie,kto Vám teraz pôjde robiť za minimálnu mzdu, a samosprávy chcú všetko najlacnejšie a potom to takto vyzerá , odflákané, ale úradníkom bolo opäť pridané a tie super benefity a voľného času
12. január 2018

TOP

Nato je verejna sutaz keby nato tie firmy nemali tak do nej nejdu a urcite to nerobili za par korun. Na vine je firma ze nevie zaplatit kvalitnych ludi nie samosprava ta snad spravuje aj nase peniaze a vyuziva ich co najlepsie pre nas.
12. január 2018

jozef

Veď som písal nie ja kvalitných ľudí, a je na úradníkov aby tu kvalitu priebežne kontrolovali myslím že ich tam sedí dosť , apropo doteraz nie je vyriešená správa a údržba zelene je v tom totálny chaos
15. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodník bol reklamovaný u dodávateľa stavby, ktorý reklamáciu prijal, ale zároveň upozornil, že chodník bol navrhnutý výlučne pre peších a nie je ho možné používať na dopravu, napr. prejazd dopravnej obsluhy pri údržbe. Chodník je konštruovaný na násype (ako vidno i z fotodokumentácie) a jeho podkladové vrstvy – hlavne násyp zeminy nezodpovedajú staticky inému stupňu zaťaženia, ako bol prvotne určený. V klimaticky vhodnom období bude chodník opravený.

Odbor investičnej výstavby
21. január 2018

Beata Marušíková

Nekvalita nového chodníka na Spartakovskej ulici

Nový chodník na Spartakovskej ulici má nekvalitne urobený okraj, "rozchádza" sa a zosúva sa dolu svahom.
11. február 2018

Andrej

Zosuvajuci sa chodnik

Asi rok stary chodnik sa pomaly zosuva z umeleho nasypu na useku asi 20m.
24. marec 2018

Roman

Dobrý deň,

už ubehli vyše dva mesiace od nahlásenia reklamácie a chodník stále nie je opravený.
Vhodné klimatické podmienky sú už dávno.

Dodávateľ/Mesto by sa nemali vyhovárať na iné využitie chodníka, nakoľko po danom chodníku chodia len chodci...žiadne autá ani iné vozidlá.

Jedná sa jednoznačne o nekvalitne vykonané práce.

Roman
09. apríl 2018

Miloš

Pekne sa uz oteplilo, no chodnika sa stale nikto nechyta :(
18. jún 2018

Matúš G

Problém je zrejme väčší, stále neopravené.
18. jún 2018

Miloš

Cele mi to pride ako cakanie na koniec zaruky, inak si tu necinnost neviem vysvetlit.. To nie su ziadne paky na firmu, ked nie je schopna s tym za pol roka nieco spravit? Ci si tam musi najprv niekto vytknut clenok?
06. august 2018

Ondrej Koso

Minuly tyzden to robili tak snad je to uz v poriadku.
20. august 2018

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania