Smetné koše len do počtu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Eduard Trnavský 04. júla 2013

Naozaj netuším podľa čoho je vypočítana frekvencia vypráydňovania smetných košov v trnave, mne to pripadá ako keby boli len do počtu a na meste si škrtnú že ich majú toľko a toľko. Tento kôš je pravidelne, nepravidelne vyprázdňovaný asi raz za mesiac a pol. Nikto kto sedi na Trhovej asi netuší že ten kôš je plný už po dvoch dňoch. Mesto by nemalo zabúdať na to že okrem toho že ide o jeden z najfrekventovanejších chodníkov (na ktorom je iba jeden kôš) na sídlisku linčianskej, ktorý používaju na premiestnenie sa k zástavkam MAD ale aj na to že v letnom období sa pohybuje väčší počet osôb. Potom to vyzerá tak že tu máme bordel pod oknami ktorý ešte intenzívne rozfúka vietor. Aj keď skoro denne zdierame odpadky v okolí my niesme od toho platení. Odpoved že mesto nemá peniaze beriem ako provokačnú ked si mesto suší miliony na účte.

08. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Jana Gmitterová, ÚKaM
31. júl 2013

Jana

Všeobecne je v Trnave málo smetných košov,napríklad vo Vajslovej Bulharská, Šípová ,Kozácka ..........nie je ani jeden, všetko je na zemi, bolo by dobré to zmeniť.
09. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Pripájam stanovisko odboru dopravy a komunálnych služieb:
Mesto Trnava priebežne dopĺňa stav malých odpadkových košov. Dopĺňajú sa hlavne do oddychových zón, parkov a detských ihrísk.
Po preverení situácie malé koše do parku na Linčianskej osadíme.

Gmitterová, ÚKaM
26. november 2013

Gmitterová Jana

Dobrý deň, pripájam aktualizáciu. V tejto lokalite bola upravená frekvencia vývozu košov. Problém s odpadom by sa nemal opakovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania