Beethovenova - parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
jozef 25. januára 2018

Dobrý deň. Bolo by možné zakázať parkovanie (obojsmerne) pri činžiaku na Beethovenovej ul. č. 17? Bežne sa tam parkuje a je problém okolo zaparkovaných áut prejsť. Keď prechádzajú týmto úsekom smetiari, musia ničiť trávnik. Bol som svedkom toho, že aj záchranka musela prejsť na trávnik, ak chcela prejsť. Ďakujem.

04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žltá čiara zakazujúca státie bude v tejto lokalite vyznačená v najbližších týždňoch.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tejto lokalite bola už po oboch stranách prístupovej cesty vyznačená žltá čiara, podnet je vyriešený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
26. máj 2018

Matúš G

Ako vidno na fotkách na pravej strane nie je po celej dĺžke žltá čiara, a preto tam parkuje auto. Vyriešené to nie je, treba to domaľovať.
28. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chýbajúca časť žltej čiary bude domaľovaná, keď tam bude voľné miesto.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
29. december 2018

Mike8

Pekný večer prajem. chcel by som informovať o stave neriešenia problému. Ani dnes (29.12.2018) nie je vodorovné dopravné značenie zrealizované. Úsek ulice je bez tzv. žltej čiary a to uplynul približne pokrok od reakcie mesta. Trošku úsmevné a zároveň zarážajúce je keď mesto samo v reakcii píše, citujem "..., keď tam bude voľné miesto" potom sa namaľuje žltá čiara. Myslím si, že reakcia mesta a teda odstránenie takéhoto pomerne jednoduchého roblému je v záujme mesta. Ďakujem
18. marec 2019

Matúš G

Treba domalovat.
18. marec 2019

Ondrej Gvist

Ulica Ludvika van Beethovena-značka na ceste -chýbajúca

Chýbajúce, resp. nedokončené značenie zákazu zastavenia a státia vozidiel. Tento zákaz je platný, no pravdepodobne z dôvodu státia vozidiel na tomto mieste v čase označenia nebolo možné namalovať značenie v celom schválenom rozsahu. Prosím o promptné riešenie z dôvodu platnosti zákazu a jeho neustáleho každodenného porušovania. Ďakujem.
19. január 2020

Rudolf

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
05. august 2020

Lubomir

Ulica Ludvika van Beethovena-cesta-znečistená

Vazeny pan primator,
uz dva roky sa pozerame na neschopnost mesta domalovat zlte ciary na medziblokovej ceste k Beethovenovej 17, ktore by zabranili niceniu travnika a znecisteniu cesty pri prejazde dodavok na zasobovanie MS a odvoze odpadu smetiarskymi autami, nakolko tieto auta musia prechadzat cez travnik, ked tam parkuju auta. Nielen vysadzanim novych stromov, ale aj vyriesenim tohto podnetu by sa zvysila urovne byvania v Trnave
06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakaujeme za Váš podnet. Bol postúpený Odboru dopravy, ktorý sa ním bude zaoberať.
Kto? Odbor dopravy
Kedy? 2. polrok 2020

Mesto Trnava
15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dopravné značenie bolo zadané na dokončenie.

Odbor dopravy
13. apríl 2021

majo maly

Ulica Ludvika van Beethovena-cesta-znečistená

Chcel by nahlásiť nakoľko vedľa bytovky berhovenova 17 je výjazdova cesta a je označená žltou súvislú čiarou ktorá mala byť označená po celej výjazdovej ceste len preto ze tam stávajú auta a blokujú výjazdom ďalším autám napr smetiarske auto ich muselo obehnúť po tráve nakoľko znecistili cestu ako je na fotke nemali by tam vôbec stavať auta
29. august 2022

Gabriela

Ulica Ludvika van Beethovena-Automobily-iné

Dobrý deň, žiadame o riešenie nedomalovanej žltej čiary v úseku zobrazenom na foto. /Pri MŠ/ Cesta je v tomto úseku značne zúžená v prípade, že nedokončené značenie využijú na parkovanie vodiči motorových vozidiel... Žiadame aj o hľadanie možností parkovania v danej lokalite. Sme si vedomí kritickej situácie s parkovaním, ale aj fotografie dokazujú neúnosný stav! Aj takto vyzerá Trnava! Za ochotu riešiť daný problém ďakujú obyvatelia danej lokality.
30. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet posielame na odbor dopravy, o riešení vás budeme informovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
31. august 2022

Gabriela

Ulica Ludvika van Beethovena-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Dobrý deň, nevieme, do akej kategórie zaradiť dlhodobý problém, keď Samospráva - Odbor dopravy, od 25. januára 2018, áno čítate správne, od roku 2018 nedokáže takto banálny problém vyriešiť! Stále len sľuby a sľuby....Aj takýto obraz má Trnava a nečinnosťou kompetentných to trvá nejaké 3 roky aj 7 mesiacov, čo obyvatelia, ktorí na tento problém dlho poukazujú považujú za neakceptovateľné! Žiadame o OKAMŽITÉ ZJEDNANIE NAPRAVY !!! Budeme vďační, po tak dlhej dobe, za ochotu riešiť problémy, ktoré Trnavcanov trápia...Dlhodobo nespokojní obyvatelia danej lokality.
02. september 2022

Stanislav Dobrotka

Ulica Ludvika van Beethovena-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrý deň.
Takto to vyzerá na príjazdovej ceste ku škôlke Beethovenova a domom Beethovenova17-22.
Robia to smetiarske autá len preto,lebo sa nechali 2 park.miesta pri kontajneroch. Hlavne že sa zrušili 2 park.miesta Beeth.22 po starých
košoch. Na druhej strane vidíme práce v meste a okolí okrem Prednádražia. Navrhujem súvislú žltú čiaru,alebo dipr.značku na mieste problému a samozrejme následne úpra u twrénu.
Ďakujem v mene nájomníkov za vyriešenie problému.
Dobrotka Stanislav,Beethovenova 22.
16. október 2022

Gabriela

Ulica Ludvika van Beethovena-Automobily-iné

Aj pani z Mestského úradu z Odboru dopravy zhruba pred rokom a pol tvrdila, že žltá čiara sa už v dopravnom značení nepoužíva, a napriek tomu boli takýmto spôsobom (žltou čiarou) vyznačené priestory pri polozapustenych kontajneroch!!! Takže asi ako to kedy komu vyhovuje...To, že tento problém nieje schopný daný odbor akýmkoľvek dopravným značením doriešiť tak dlhú dobu, to je hovoriace za všetko!!!
30. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodorovné DZ – žltá čiara na ul. Beethovena bolo obnovené.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania