Dvor na A. Kubinu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Andrej 29. januára 2018

Dobrý deň,

Na ulici A. Kubinu, hned prvý blok od cityparku prebiehali od Novembra práce, pri ktorých bol rozkopaný chodník, príjazdová cesta, travnik. Zrušených min 10 parkovacích ciest.

Práce sú ukončené, ale chodník je stále rozbitý, príjazdová cesta nedokončena, využívali ju všetci obyvatelia, ktorí majú vchody zo strany od trstinskej. Všetci jazdia pred vchodmi, kde ohrozujú ludí, ked vychádzame z vchodu zo schodov. Naburane min. 4 auta, ktoré tam parkujeme. Schody, dvere, okná, fasáda je od blata ostriekaná až po PRVE POSCHODIE. Blato vo vchode.

Žiadame okamžitú nápravu,minimálne do pôvodného stavu. Rovnako zasypanie vymolov v travniku a v predzahradkach. Uprava trávnika pri detskom ihrisku. Stačí sa pozriet na fotky, tie hovoria za všetko. Vyzera to tu horšie ako v Černobyle!

30. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rozkopávku na Ulici A. Kubinu a Ružindolská vykonáva spoločnosť Trnavská teplárenská, a. s., ktorá má stále platné rozkopávkové povolenie, keďže stavba rekonštrukcie horúcovodu ešte nebola skolaudovaná Mestom Trnava. Až po ukončení prác spoločnosťou Trnavská teplárenská, a. s., dôjde k úprave lokality do pôvodného stavu. Podnet sme zaslali spoločnosti Trnavská teplárenská, a. s.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. január 2018

Andrej

Dakujeme za rýchlu odpoved.

Budeme sa tešiť.

Aj ked auta nam asi neopravia :)
31. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa vyjadrenia zhotoviteľa neboli od nového roka posledné po celej Trnave spustené obaľovačky na asfalt, preto sa dokončili všetky práce na betónovaní povrchov rozkopávok. Termín ukončenia vrchných povrchov je určený do 15. 3. 2018 – aby to bolo možné vykonať už v priaznivejšom počasí. Asfaltovať v snehu a mrazoch nie je vhodné. Pokiaľ to bude len trochu možné, Trnavská teplárenská, a. s., vyvíja maximálne úsilie, aby sa práce vrchných povrchoch dokončili v skoršom termíne ako do 15. 3. 2018.
Čo sa týka úpravy zelene, v zimnom období môžu plochy, ktoré boli rozkopané, ešte klesnúť a nie je teraz vhodné urovnávať plochy, navážať ornicu a siať trávu, keďže na jar by sa to muselo robiť nanovo. Preto spomínané práce a konečné úpravy na miestach rozkopaných Trnavskou teplárenskou, a. s., upravíme v priaznivých jarných mesiacoch.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania