Areál bývalej školy na Spojnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 11. februára 2018

Chcem sa spýtať, čo bude ďalej s opusteným areálom bývalej školy na Spojnej ulici. Fotky sú staršie, z novembra, ale situácia sa nezlepšila, skôr je horšia - už sme videli skupinu deciek liezť cez rozbité okno do budovy. Mimochodom veľmi pekne ďakujem mestu za to, koho nasťahovalo do mestských bytov vedľa - je super narážať na jedného feťáka za druhým, svoje kšefty riešia rovno na detskom ihrisku, pri krčme Zátvor.

11. február 2018

Anonymný užívateľ

Andrej, vďaka za odkaz, to by bolo super :) len by si malo mesto pohnúť, inak bude treba tých rekonštrukčných prác podstatne viacej...
11. február 2018

kolombo

Pani Nosková,tí díleri ktorí roznášajú smrť sú všade.Nielen v mestských bytoch.Keď sú na detskom ihrisku rôzne individuá,tak volajte políciu,napr.MsP.Treba im znepríjemňovať život.A hlavne na detskom ihrisku nemajú čo robiť.
11. február 2018

Peter

kolombo, odporucam ti, chod sa k tomu social baraku pozriet, je to zazitok. Chudaci ludia co pri tom byvaju. A ten barak tam postavilo Mesto povodne pre mlade rodiny a zabralo tym cele parkovisko pred vymenikovou stanicou.
12. február 2018

Anonymný užívateľ

minule som tam videla stáť policajné auto na chodníku, občas len prejdú okolo. a už tam aj niekoho naháňali. škoda že tam neboli, keď si pekne po chodníku od pekárne smerom k mestským bytom prišlo auto, nabrali toho čaptavého dílera a poďho do mesta. a z Bolerázu, tiež od "známej firmy", šlo jedno auto priamo pred krčmu Zátvor, zobrali balíček a hneď zmizli. taká pekná štvrť sa nám zo Zátvora stáva. zaujímalo by ma ale, čo sa stalo, prečo tam mesto odrazu začalo sťahovať takúto špinu.
12. február 2018

Odpoveď samosprávy

Areál bývalej Špeciálnej školy internátnej je majetkom Slovenských elektrární a. s. Bratislava.
Mesto Trnava rokuje s vlastníkom o možnostiach odkúpenia predmetného areálu pre potreby predprimárneho vzdelávania.

Mgr. Ružena Maková OVŠaK
22. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je vyriešený, ako je vidno na fotkách.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania