Jazda mimo cesty

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Martin Reding 12. februára 2018

dobry den,
chcem sa spytat, ci nie je mozne nieco robit s pomylenym vodicom (naposledy TT 766CU), ktory pravidelne pouziva na presun travnik za skolkou medzi Salezianskou a Postovou ulicou na sidlisku Zatvor? Takmer kazdy vecer okolo 21.00 sa presuva po chodniku a trave, casto so zhasnutymi svetlami - je to len otazka casu, kedy tam niekoho zrazi...

dakujem

13. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
jazda motorovým vozidlom po chodníku a po verejnej zeleni je priestupkom na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorého objasňovanie a prejednanie nepatrí do kompetencie mestskej polície, a preto je najlepšie obrátiť sa v tejto veci na Policajný zbor SR. Napriek uvedenému, v prípade ak opakovane zaregistrujete opísané konanie a obrátite sa na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku, bude na miesto vyslaná hliadka, ktorá sa bude snažiť vec vyriešiť v súčinnosti s Policajným zborom. S obsahom podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie.

Mestská polícia mesta Trnava
13. február 2018

Martin Reding

mila samosprava, podnet je vyrieseny tym, ze ste presunuli kompetenciu = vybavene v tabulke, alebo sa podarilo ukoncit to jazdenie po zeleni v ramci vasej spoluprace so statnou policiou = vybavene naozaj?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania