Prekážky na chodníku - Halenárska ulica

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Katarína Procházková 18. februára 2018

Dobrý deň, na chodníku na Halenárskej ulici okrem kontajnerov je otvorená brána na stavenisko a počas pracovných dní parkujúce autá pravdepodobne patriace stavbárom. Chodník je nepriechodný už niekoľko týždňov. Ďakujem za nápravu. Procházková

05. marec 2018

Katarína Procházková

Podnet bol označený ako Neriešený: S ľútosťou Vám oznamujeme, že pri riešení podnetu Prekážky na chodníku - Halenárska ulica do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený. To je taký problém za 15 dní odstrániť kontajnery z chodníka a upozorniť stavebníka aby nenechával otvorenú bránu tak, aby neblokovala chodník?
26. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zo strany Mestského úradu v Trnave bola v tejto lokalite povolená uzávierka chodníka a stavenisko. Všetky tieto dokumenty sú riadne schválené a poplatky s tým súvisiace zaplatené. Následnou povinnosťou staviteľa je osadenie prenosného dopravného značenia s textom Prejdite na druhú stranu, ktoré by dostatočne upozorňovalo chodcov na záber verejného priestranstva. Staviteľ nás ubezpečil, že dopravné značenie objednal a čaká na jeho dodanie, aby mohlo byť osadené po okrajoch prístupu na stavenisko cez chodník.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
11. máj 2019

Matúš G

Chodnik prejazdny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania