Frekventovaný priedchod s vysokým obrubníkom bez značenia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roman 23. februára 2018

Dobrý deň,

Frekventovaný prechod pre chodcov pozdĺž Spartakovskej ulice pri zimnom štadióne by si vyžadoval bezbarierovú úpravu z oboch strán. Obrubník je vysoký a ešte sa aj rozpadáva.

Následne by pomohlo aj vyznačenie prechodu pre chodcov(zebra).

Dopredu ďakujem

Roman

24. február 2018

Roman

Zdravím Ondrej,

Aj ja verím, že sa v budúcnosti tento chodník prerobí podľa štúdie, ktorá je ako obrázok v tvojom odkaze. Ale momentálne sa len vypracúva projektová dokumentácia a od projektovej dokumentácie je ešte pekne ďaleko k realizácii(stavebné povolenie, vyčlenenie prostriedkov v rozpočte, verejné obstarávanie, realizácia) takže neverím, že to bude skôr ako o pár rokov.

Dovtedy by bolo dobré aspoň bezbarierovo upraviť tento prechod, nakoľko je jediný problémový v celom úseku.

Roman
26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na tento rok sú v rozpočte mesta vyčlenené prostriedky na realizáciu cyklochodníka v tejto lokalite, v rámci ktorej bude zrekonštruovaný aj chodník pre peších s bezbariérovou úpravou priechodov v celej dĺžke chodníka. Realizácii však bude predchádzať administratívna príprava a výber dodávateľa prác, preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
03. jún 2018

Roman

Dobrý deň,

Vidím že Mesto pochopilo nereálnosť realizácie chodníka a cyklochodníka v celej dĺžke Spartakovskej ulice už v tomto roku 2018 a zabezpečilo aspoň požadovanú bezbarierovosť.

Vďaka aj zato

Podnet vyriešený

Ďakujem

Roman

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania