Smeti - pridanie košov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Filip 10. marca 2018

Dobry den, (nielen) od kedy postavili City Park je chodnik/cesta popri A.Kubinu viac vytazena chodcami. Bohuzial, po celej dlzke chodnika od merkuru po city park sa nenachadza ani jeden odpadkovy kos. To iste plati aj o chodniku na druhej strane cesty popri Kalvari. Ked postavia Kaufland ludia smeti odhodia na zem (lebo su prasiatka). Bolo by mozne osadit na kazdej strane aspon jeden kos? Dakujem.

11. marec 2018

Filip

12. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lokalitu sme zatiaľ dali vyčistiť, koše budú dosadené po dohode so spolupracujúcou firmou.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
09. november 2018

navstevnik

No poviem vam ze ziadne kose nepribudli
Boli ste sa tam vobec niekto pozriet?
No dajte fotky teda kde tie kose vlastne su
Lebo tu teda nie
09. december 2018

Filip

Kaufland postaveny, stale ziadne kose a smeti pribudaju. Este raz by som chcel poprosit o osadenie smetnych kosov. Po celej dlzke cesty nieje ani jeden smetny kos, v lete ked si ludia zoberu do ruky nanuk a chlapi pivo tak ten obal hodia na zem. Tak isto mozete na fotke vidiet listy, ktore spolupracujuca firma nepohrabala. Dakujem
07. február 2019

Filip

Ulica Andreja Kubinu-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Dobry den, viac ako pred rokom som pridaval rovnaky problem a stale nic. Po celej dlzke chodnika od Merkuru po City Park a na druhej strane cesty, chodnik popri Trnavke, nieje osadeny ani jeden smetny kos. Ludia odpadky vyhadzuju za murik, ktory ide medzi chodnikom a cestou na Trstinskej - vid foto. Teraz ked otvorili Kaufland to bude este horsie. Velmi pekne vas prosim o 2 veci - odpratat smeti a neporiadok a osadit po oboch stranach cesty smetne kose. Ludia su totiz prasiatka a niesu schopny odpad odniest o 300 metrov dalej. Dakujem.
05. august 2020

Filip

12. marca 2018 boli slubene nove kose. Je pravda ze termin nebol ziadny, ale uz by sa hadam patrilo...
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Filip, ešte raz ďakujeme za Váš podnet. Bol postúpený na Odbor komunálnych a cintorínskych služieb, ktorý sa ním bude zaoberať.
Kto? Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
Kedy? august 2020

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania