Oprava parkoviska dvoru na Bottovej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ladislav Glinda 15. marca 2018

Dobrý deň prajem.
Predmet podnetu sa dotýka technického stavu spevnenej plochy dvora využívanej pre parkovanie vozidiel obyvateľov bytových domov na ulici Jána Bottu, Študentská a Š.C.Parráka a jej nedostatočných parkovacích kapacít.
Bytovky patria zrejme k najstarším v Trnave, podobne ako infraštruktúra, ktorá ich obklopuje. Súčasný stav je nevyhovujúci, ako je zrejmé z priložených fotografíí. Obrubníky lemujúce parkovisko, samotná asfaltová plocha a odvodnenie parkoviska je sú deformované a poškodené stromami, ktoré rástli v dotyku s ním, neúnosne sa zväčšujú výtlky. Dovolím si preto v mene občanov požiadať o rekonštrukciu sietí pod parkoviskom, obnovu jeho povrchu a vyznačenie parkovacích miest, ideálne s navýšením jestvujúcich kapacít. S pozdravom, Glinda Ladislav

16. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu porúch krytu komunikácie sme zaradili do programu realizácií na druhý polrok 2018.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. marec 2018

Ladislav Glinda

Ďakujem pekne.
08. júl 2018

Ladislav Glinda

Dobrý deň. Tú rekonštrukciu sme si asi predstavovali trochu inak. Hneď po spracovaní podnetu označili výtlky. Potom znova ( vybledlo) akoby podľa šablóny s predošlými opravami. Následne myslím v máji vyrezali čaati asfaltu a natiahli na najhoršie miesta vrstvu suchého betónu. Odvtedy nič. Ten betón nieže vyzrel 28 dní, ale už rovno zvetral ! Plus sa z podkladu uvolnili ďalšie kamene. Namiesto zafľakovaného parkoviska, lebo inak sa takejto oprave povedať bohužiaľ ani nedá, tu máme tankodrom ešte o level horší ako predtým a na tom sa nám naháňajú deti s kolobežkami. O autách ani nehovorím, z tých aspoň po páde netečie krv. Poprosím teda o urýchlenú finalizáciu prác aj keď mi je jasné, že zvoleným postupom sa k požadovanému výsledku ani len nepriblížime. Ďakujem pekne.
12. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
oprava bola prerušená z dôvodu poruchy zariadenia na výrobu liateho asfaltu. Práce budú pokračovať v priebehu 29. kalendárneho týždňa. Firmu sme upozornili na dodržanie technologických postupov a v prípade, ak prišlo k narušeniu homogenity betónu, v miestach vydrolenia a rozpadu budeme požadovať položenie nového podkladu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. júl 2018

Ladislav Glinda

Ďakujem, oprava bola dnes ukončená. Bolo vidieť niektoré dodatočné úpravy podkladu, snáď sa to pozitívne odrazí na výsledku. Každoprípadne v mene obyvateľov dvora Vám ďakujem za spoluprácu.
Glinda L

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania