Rozjazdené trávniky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Matúš G 17. marca 2018

Dobrý deň, počas opravy prasknutého potrubia si vodiči skracovali cestu cez trávu a takto dopadla. Tak isto treba pozasýpať jamy a vysiať trávu pri chodníku. Keď prší zaplavuje chodník.

20. marec 2018

Filip

Mesto rozjazdeny travnik neopravuje, uz som to skusal.
26. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k úprave rozjazdeného trávnika pristúpime, keď sa zamedzí jeho poškodzovaniu po oprave cestnej komunikácie. V opačnom prípade je upravovanie poškodených častí zbytočným mrhaním finančných prostriedkov z rozpočtu mesta.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
26. marec 2018

Silvia

No tak by ste teda mali tomu zamedziť! Toto naozaj nie je normálne. Mali tu byť nejaké parkovacie miesta naviac - pred cca 2 rokmi - nakoniec to bolo zamietnuté preto, aby sa nezničila zeleň. Ale toto žiadna zeleň nie je, toto je len blato.
A skoro mesiac sa nedalo prejsť, nakoľko po oprave toho potrubia sa s cestou nič nerobilo (viď zábrany na foto).
Prečo v iných častiach Linčianskej sa dajú osadiť aj stĺpiky, len tu nie???
27. marec 2018

Tomo

Predpokladam, ze rozkopavku uskutocnila spolocnost TAVOS, ktorej zvykom je rozkopat cast cesty a nechat rozkopane este dalsie tyzdne, ked nie mesiace.
28. marec 2018

Matúš G

Nejako nerozumiem odpovedi od mesta, veď cesta je opravená (foto 2). Takže nevidím problém to neupraviť, ved to spravila autá keď tam bola rozkopávka, predtým tam bola tráva. Čo sa týka chodníka tak to sa zlepšilo o 90 % tým že sa vytvorila prístupová cesta na parkovisko pred činžiak, takže určite by som dal tomu tiež šancu.
08. apríl 2018

marika

okolo celeho nákupného centra, pri vstupoch - lekáreň až po druhý okraj mali byť osadené stlpiky. každý z občanov Vám potvrdí, že si tu "zopár" vyvolených spravilo parkoviská!! každá prevádzak má bočný vstup!!! a do baru nech si prejdú a nie lietajú na autách a s požehnaním aj mestských policajtov. Neraz boli prizvaní , no bez úspechov, pokecali si ... naďalej denne lietajú a stoja na pešej zóne!! a invalidi a mamičky s malými deťmi a kočíkmi , sa ďalej uhýňajú! Je tam nákupné centrum a lekári , tak je len otázka do kedy! pokiaľ nenastane ťažký úraz!!to už bude neskoro!!
28. máj 2018

Matúš G

28. máj 2018

Matúš G

Dnes prebehla úprava, dosypala sa zem a vysadila tráva. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania