Neoznačený priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Jozef 10. apríla 2018

Chýbajúce označenie PRIECHODU PRE CHODCOV , vyznačený na fotke. Je tu veľký pohyb najme študentov a pre to by bolo na mieste urobiť aj zvýraznenie ako je napr. LED osvetlenie, blikajúce svetlá na ceste či označenie priechodu aj ostatných červenou farbou s bielou zebrou. Kedže je tu hustá doprava je žiadúce aj takto ochraňovať prechádzajúcich najme deti zo všetkých škôl ktoré tu prechádzajú cez cestu . Bezpečnosť by tu mala byť prvoradá a preto aj existujúce priechody by bolo treba obnoviť.

11. apríl 2018

jozef

Voľakedy sa na jar všetky prechody obnovovali, neviem kde to teraz viazne, tých prechodov na premaľovanie je fakt veľa
24. apríl 2018

Jozef

ako vidím robia sa len základné obnovy BIELYCH zebier prechodov , nič viac pre zvýšenie bezpečnosti pre prechádzajúce najme deti zo škôl, Toto je to najlacnejšie riešenie,navyše nie je vidieť že sa označuje aj chýbajúci prechod ako je na fotke vyznačené a vyžadujúce . To je ozaj sklamanie , to si fakt neceníme výrazne viac bezpečnosť na rizikovej ulici, kde je veľký pohyb najme detí ? prečo sa nepoužila napr. červená farba v kombinácií s bielou, alebo ako som písal aj iné modernejšie metódy na zvýšenie bezpečnosti, ako sú napr. LED svetlá na prechode. prevencia je omnoho viac ako riešenie ked sa niečo stane , čo je večšinou už neskoro.
02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v predmetnej križovatke sú obnovené všetky štyri priechody pre chodcov. Doplnkové LED nasvietenie nebude realizované, keďže je pripravená kompletná úprava celého koridoru Ulica J. Bottu – Moyzesova ulica, a v nej budú realizované opatrenia na zvýšenie bezpečnosti chodcov, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. máj 2018

Jozef

Prepáčte ale neviem kto Vám sprostredkoval danú informáciu, že všetky prechody sú obnovené, nie je to pravda, sú iba 3 obnovené, teda podnet nie je úplne vyriešený.
06. december 2019

Jozef

Ulica Jána Bottu-chodník-chýbajúci

chýbajúce označenie chodníka na pravej strane fotky a zvýraznenie prechodov červenou farbou, všetky v rámci križovatky, určite aj osvetlenie výraznejšie je potrebné pre veľkú premávku a vysoké riziko úrazu chodcov. V lete sa tu stala nehoda, kde chlapec bol zachytený šoférkou, naštastie bolo to ľahšie zranenie. Vzhľadom k intenzívnej doprave tu treba výrazné prvky použiť aby každý šofér videl jasne že sú tam prechody . Ďakujem
06. december 2019

Jozef

Ulica Jána Bottu-priechod pre chodcov-zle viditeľný

nehoda z leta 2019, kde na prechode pre chodcov zrazila šoférka chlapca, tento a ostatné prechody sú slabo značené, treba doplniť bezpečnostné prvky aj možno blikajúce svetlá na ceste, červeno-biele zebrovanie, ale najmä zníženie rýchlosti, spomaľovače , je tam ŠKOLSKÁ ZÓNA kde sa to stalo a všetci sa pýtame čo sa musí stať ešte aby sa veci pohli.
29. september 2020

Jozef

Ulica Jána Bottu-priechod pre chodcov-chýbajúci

chýbajúce označenie priechodu pre chodcov , prvý podnet nahlásený ešte v roku 2018 a nič sa nezrealizovalo, veľa ľudí idúcich z mesta po tejto strane potrebujú prejsť cez križovatku jedným priechodom, ktorý tu nie je a namiesto toho musia ísť troma priechodmi, najme detí riskujú a prebehujú cez cestu ktorá je veľmi frekventovaná. Prosím označiť priechod a doplniť vertikálnu značku. Tak isto to vidím na celej ulici Moyzesovej kde na každej križovatke s bočnými cestami sú 4 priechody pre chodcov a nie 3 ako v tomto podnete . Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania