Neunosné parkovanie pred parkoviskom ŽS

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miloš 10. apríla 2018

Dobry den, chcem upozornit na uz velmi kriticku situaciu s parkovanim pred zeleznicnou stanicou v Trnave. Nakolko cim dalej viac aut parkuje tak, ze upcha vjazd na parkovisko (dnes o 10.hod. to bolo 9 aut!!!), je znacny problem vojst na parkovisko. Je nutne kluckovat do protismeru, aby sa tam clovek vobec nejako dostal. Bolo by dobre kontrolovat to mestskou policiou, nakolko sa jedna o znacnu prekazku cestnej premavky. Obzvlast teraz, ked je uzavrety vchod na stanicu od posty a clovek nema na vyber..

Dakujem

10. apríl 2018

kolombo

Je značný problém vojsť na parkovisko?Miloš a nevošiel ste na parkovisko?Netvrdím,že je to tam ideálne,ale že by sa nedalo prejsť,tak to nie.Situácia je pred stanicou taká aká je.Najlepšie je,že v poslednej dobe sa nájdu ľudia,ktorí za každú cenu chcú iným robiť zle.A to len preto,že im chýba trpezlivosť vo svojom aute.Treba sa prejsť po sídliskách a vidieť aká je tam situácia.Ináč nechápem,prečo ste neoslovili železničnú políciu,keďže parkovisko patrí železniciam.
10. apríl 2018

TOP

Ked nie je miesto pred ZS idem pri max tam je miesta dost a je to kusok od stanice.
10. apríl 2018

Miloš

Nechcem robit nikomu zle, ale v poslednej dobe mi to uz pride cim dalej arogantnejsie.. Ako keby som ja odstavil auto v strede krizovatky, ved mozno nejako ostatni prejdu, po mne potopa. Snad sa to zlepsi po otvoreni parkoviska pri nemocnici
10. apríl 2018

kolombo

Miloš lenže tie autá čo vám vadia,nie sú v strede križovatky.Vjazd či výjazd z parkoviska nie je križovatka.Povedzme že sú mimo parkovacieho miesta,ale keďže na tom parkovisku nie sú vyznačené parkovacie miesta,tak sa ničoho nedopúšťajú.Železnice by museli vyznačiť parkovacie miesta a dať tam povedzme zónovú značku.Ale oni to podľa mňa nechcú urobiť.Možno príde k zmene,viem že mesto-Bročka rokuje so železnicou o rozšírení parkoviska a samozrejme vyznačenia tých miest na parkovanie.A potom by takéto problémy určite odpadli.
13. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vykonali sme spolu s Okresným riaditeľstvom Policajného zboru SR (Okresným dopravným inšpektorátom) v Trnave spoločnú obhliadku a dohodli sme sa na zónovej značke, ktorá bude čoskoro osadená.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. apríl 2018

Franta

Ja len chcem napisat, ze kolko krat pridem ma to parkovisko, tolko krat tam nenajdem volne parkovacie miesto. A to iba potrebujem na par minut niekoho nalozit, vylozit. Mohlo by to fungovat ako na letisku v BA. 15 min. zdarma a potom poplatok podla cennika. Samozrejme s regulaciou so zavorami. Pretoze niekori jedinci parkovisko vyuzivaju ako celodenne parkovanie. Mohlo by to mesto so zeleznicami riesit. Kolko rokov bude este chaos na tomto parkovisku? Vsetko sa da ak sa chce. Aj urobit poriadok v parkovani pri stanici. Taketo zakladne veci by mali byt samozrejme. dakujem
22. apríl 2018

kolombo

Franta,len mesto to už dávno riešilo so železnicami.Bročka môže robiť čo chce,keď nakoniec ŽSR hodí bobek...Inak odboru dopravy a komunálnych služieb nerozumiem.Idú akože umiestniť zónovú značku a parkovacie miesta nemajú vyznačené...Takže všetko bude po starom.
15. júl 2018

kolombo

Gratulujem Miloš!!ľudia ti môžu ďakovať!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania