Stále plný kontajner

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miroslav Hlavenka 25. júla 2013

Dobrý deň ,na stojisku na Tajovského 9 je preplnený kontajner na sklo.Už 8.7. som to hlásil do firmy Asa,odpoveď ,ďakujeme. 15.7. som opäť volal ,robili sa ,že o ničom nevedia. 17.7. opäť,odpoveď,,že tento týždeň.24.7. opäť,odpoveď,že musíte volať dispečerovi,ale dispečer nedvíha a to sa mi stáva často. Tak čo teraz ,tak sme aj zo synom /jeho veľmi baví keď ich tam hádže/ zobrali fľaše naukladané okolo a niečo z kontajnera a odniesli do najbližších kontajnerov ,ktoré boli skoro prázdne. Schválne som vyskúšal dva. Tak sa mi zdá ,že naše stojisko obchádzajú,lebo nie je hneď vedľa cesty a musia tam cúvať. Ale veď si za to platíme

25. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nádoba bude dnes vysypaná.


Gmitterová, ÚKaM
25. júl 2013

sss

"Ale veď si za to platíme "
Toto ma vždy pobavý. Ach jaj ludia..
25. júl 2013

Natalia Drobná

Pán Hlavenka, chodievam okolo každý deň do práce a musím povedať, že nesúhlasím. Príjazdová cesta ku Vašej bytovke a taktiež inkriminovanej ohrade býva neustále zahataná vozidlami. Vy ako chlap určite sám dobre viete, že sa tam máte problém dostať osobným vozidlom. Tak ako sa tam majú dostať s kamiónom? Ohrada mala byť vybudovaná na okraji vozovky a nie tam ako je, ale to by ste asi mali ďaleko.
PS: keď si pozriem vyúčtovanie za domový (komunálny) odpad nevidím tam žiadny poplatok za sklo, papier a pod. Platíme si čisto iba za komunálny, ten ostatný nám mesto odoberá zadarmo.
26. júl 2013

IS

... Separovaný zber komunálneho odpadu v meste Trnava patrí medzi najúspešnejší v rámci SR. .... Pani Drobná, trochu na upresnenie. My iba pomáhame pri triedení toho odpadu, ak ho dáme do špecifického kontajnera, ale stále je to komunálny odpad, za ktorý platíme.
28. júl 2013

miroslav hlavenka

Nie je pravda ,že by sa tam smetiari nemohli dostať,na zemi sú namaľované žlté čiary a tam nikto nestojí. Mám skúsenosti ako nebrali poploprazdne nádoby,vysypali nádobu na separovaný odpad do komunálu.Ja mám vo vyúčtovaní napísané smeti. Tak sa má vyvážať všetko a načas .Každý si platí povinne či vyprodukuje jednu igelitku alebo tri mechy odpadu.Myslím,že to je 4l na osobu a deň. A vybudovanie stojiska na kontajneri má na svedomí mesto,ktoré malo zvážiť ako tam budú chodiť autá

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania