Smeti na Podjavorinskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Matej 19. apríla 2018

Dobrý deň pán primátor, predovšetkým sa Vám chcem poďakovať za všetko, čo pre mesto z pohladu napredovania robíte! Zároveň by som chcel upozorniť na veľký neporiadok na nenápadnom ale o to viac frekventovanom chodníku, ktorý slúži aj ako skratka pre peších chodcov. Jedná sa o chodník na Ľ. Podjavorinskej / stred, kde by som uvítal malý smetiak aké sú aj na iných miestach v meste (inak sáčky na exkrementy nie su tiež na zahodenie). Netvrdím, že by to problém vyriešilo, ale myslím, že možnosť mať kam odhodiť menšie (vačkové) smeti by pomohol k čistote a lepšiemu pocitu na sídlisku.

Ďakujem

20. apríl 2018

Micro

To hnilé lístie od jesene Vám tam nevadí?
04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
smetné koše pre psičkárov osádzame v zmysle platného "Všeobecného záväzného nariadenia č. 485 o niektorých podmienkach držania psov v meste Trnava" len na oficiálnych venčoviskách. Viac informácií nájdete na stránke mesta v linku: http://www.trnava.sk/sk/vseobecne-zavazne-nariadenie/485

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Podľa VZN č.485 o niektorých podmienkach držania psov v Meste Trnava, koše na psie exkrementy môžu byť osadené len na oficiálne určených venčoviskách. Na Podjavorinskej ul. nie je v súčasnosti oficiálne určená žiadna plocha na venčenie psov. Exkrementy je možné vhadzovať do malých košov na zmesový komunálny odpad resp. do nádob na zmesový komunálny odpad na stojiskách. Viac informácií nájdete na stránke mesta v linku: http://www.trnava.sk/sk/vseobecne-zavazne-nariadenie/485.
Občania, ktorí majú záujem o vrecká na psie exkrementy, môžu navštíviť klientske centrum na Mestskom úrade v Trnave na Trhovej 3. Pokiaľ má majiteľ psa riadne zaregistrovaného a uhradil daň za psa za predošlý rok, môže si každé tri mesiace prísť po balíček 50 ks kompostovateľných vreciek zdarma.
Kompostovateľné vrecká na psie exkrementy sú vyrobené z obnoviteľných rastlinných zdrojov a sú teda šetrnejšie k životnému prostrediu.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania