Labute plávajúce medzi pet fľašami

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Angi 22. apríla 2018

Dobrý deň, dňa 21.4. sme na rybníku v Kamenáči, pri trati smer BA (na konci rybníka od Trnavy) videli cca 6 ks pet flias plávajúcich na vode, medzi ktorými plávali labute. Prosím o upratanie hladiny rybnika.

ďakujeme!

23. apríl 2018

Luba

Vcera sme boli v Kamenaci a je to katastrofa. Smetne kose plne, plne aj mechy ktore boli pri nich a kopa odpadkov vedla. Staci ked zacne fukat a je to vsade.
23. apríl 2018

kolombo

To je všetko o primitívnych občanov.Jedna skupina hádže odpad do miest,kde to nepatrí a druhá skupina to zas dáva do plného smetiaka,keď vie.že to určite padne na zem...Pritom pár metrov má ďalší smetný kôš prázdny...Angi ten rybník patrí rybárom,ktorí to pravidelne čistia na člnoch.
23. apríl 2018

TOP

Total opice, za kazdu flasu ci len sacok by mali davat pokuty nad 100e potom by sa mozno niektori zacali chovat jak ludia.
30. apríl 2018

Mario Hornik

Mudrlantov plny internet ale keby ste po tych primitivoch zobrali aspon tie flase co boli na brehu ked uz ste tam boli ... to vas nenapadlo ...
30. apríl 2018

Mario Hornik

Tak som vyzbieral vsetky volne plavajuce flase z jazera ... tie co ste odfotili sluzia ako bojky ... rybari vedia
Co sa tyka ostatneho bordelu na brehoch vid fotka dzusikov ... takze super zodpovedny rodicia sa postarali o smad deticiek ale odviest sa uz nedalo ani to nedopite tatkove pivko co steplalo po ceste k rybniku...
nechal som vam tam vrecia ked budu plne odvezem

Odoslané z iPhonu
09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rybníky v lokalite Kamenný mlyn prevádzkuje spoločnosť Agrofarma Budmerice s. r. o. Podľa vyjadrenia zástupcu tejto spoločnosti slúži šesť kusov plastových fliaš na vnútorné účely spoločnosti. Ide o bóje, ktoré plnia dôležitú funkciu pri chove rýb.

Odbor stavebný a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania