Smetné koše na separovaný odpad

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
lucia 27. apríla 2018

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je možné zakúpiť si do RD vlastnú smetnú nádobu na separovaný odpad, a čo treba urobiť, aby ju smetiari akceptovali a vysýpali spolu so zberom farebných vriec( Bernolákova ulica). Kedže sa zber vykonáva iba 1x mesačne, vrecia nie sú pre domácnosti čo sa skladovania týka veľmi praktickým a úhľadným riešením. Prečo niektoré mestské časti majú smetné nádoby na separovaný odpad a iné dostávajú iba vrecia?

02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nie je možné si zakúpiť vlastnú nádobu, keďže na nádobách je logo zberovej spoločnosti a len označené nádoby sú pravidelne vysýpané. V meste Trnava sa postupne vymieňajú vrecia za nádoby, ale keďže triedený zber zabezpečuje zberová spoločnosť v spolupráci s organizáciou zodpovednosti výrobcov, je potrebné obrátiť sa s prosbou o bližšie informácie na zberovú spoločnosť na t. č. 033 / 324 06 02.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
03. máj 2018

lucia

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Mohli by ste prosím zverejniť nejaký plán, podla ktorého sú, boli a budú nahrádzané vrecia smetnými nádobami? V akom časovom horizonte sa asi pohybujeme? Takýto podnet tu uverejnený bol uz v roku 2015 a odpoved bola viacmenej rovnaká. Progres som vsak nikde v Trnave nezaznamenala.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania