Nepokosená tráva na Podjavorinskej 6 a 7

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Zdenko 04. mája 2018

Na Podjavorinskej okolo domov číslo 6 a 7 je nepokosená tráva.Za starého primátora sa síce platili vysoké sumy za kosenie,ale vyzeralo to ako v okresnom meste.Teraz možno šetrime peniaze,ale mám pocit ,že kvalitou starosti o zeleň a okolie sme klesli o veľa percent dole.

04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prvá kosba bola spustená 16. 4. 2018. Prosíme o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. máj 2018

TOP

Netrep v minulosti este ani kosba nazacala a cakali sme do konca maja. Teraz uz konci prva kosba akurat im to dlho trva a podla mna to robia uz dlho naschval. Mesto planuje zalozit mestsku firmu ktora bude kosit cestejsie a kvalitnejsie.
04. máj 2018

TOP

http://www.trnava-live.sk/2013/05/08/mesto-bude-kosit-menej-vysoku-travu-v-parciku-pokosili-ilegalne-dvaja-dobrovolnici/ rok 2013 totalna katastrofa v maji este nebolo pokosne centrum a do konca maja sidliska pol metrova trava. Teraz je centrom pokosene uz par tyzdnov chod sa tam prejst niekedy, ostatok co nestihli snad co najskor dokosia a zachvilu ma byt 2 kosba tak to prosim ta porovnaj a netrep tu hluposti.
04. máj 2018

"Len"občan

S tym trápením sa prosim ukľudni neviem či žiješ na betonovom poli ale nepoznám nikoho kto by si takú nízku úroveň verejných služieb pamätal...
04. máj 2018

TOP

Mas jasny dokaz v clanku co som tu dal to sa podleliezt uz neda. Unas je pokosene vsetko uz tyzden.
07. máj 2018

Beata Marušíková

Vážení, zbytočne sa hádate! A nehádžte to na primátora, on nekosí!. Chyba je podľa mňa v starej zmluve s firmou pána Stanka, ktorú by bolo asi načase zrušiť, pretože dnes som bola na Prednádraží, na Koniarekovej, Tamaškovičovej a Spartakovskej a všade je to rovnaké! Zisťovala som si to a viem nabetón, že je to práca (resp. neschopnosť) pána Stanka. Už mám fakt taký pocit, akoby nekosili schválne, aby mali ľudia ťažké srdce na primátora. N
echcem však zachádzať do krajností. Preto, nájdite si na stránke mesta č.t. na poslanca p. Stanka a povedzte priamo jemu, čo máte na srdci a zbytočne sa nerozčuľujte.
07. máj 2018

TOP

Jasne ze to robia naschval to by museli byt uplne retardovani ked nedokazu pokosit to co maju za par tyzdnov.
10. máj 2018

Zdenko

Tento podnet som sem nahral 4.mája s tým, že nepokosena tráva bola už vtedy veľmi vysoká.Dnes je 10.05. a nič. Z trávy je džungla. Ja netuším načo platíme dane.Načo nám je takáto samospráva.Úplna ignorácia.Kde sa stala chyba ? Máme cyklochodníky ,výborne. A ďalej ? Pán primátor . Takýto bordel tu ešte ani za jedneho primatora nebol.Nikdy.
10. máj 2018

kolombo

Milý Zdenko,prečo v tom probléme vidíte primátora?Ja si pamätám aj časy keď sa kosilo len trikrát za rok!A bolo to za Butka.To začínala kosba až v máji.Treba si prečítať primátorove vyjadrenie na facebooku.Tu bol jednoznačný úmysel od určitých ľudí mať takýto stav.Hlavne nejaké firmy.. Cyklochodníky sú super a mali byť už dávno po celej Trnave!
11. máj 2018

Zdenko

Milý Kolombo,bývam na Podjavorinskej od roku 1999. Pamätam aj Butka,pamätam aj Bošnáka .Vtedy takáto stránka neexistovala.To znamená ,že nebolo kam napísať.Pokiaľ sa pozriete na históriu mojich pripomienok uvidíte že patrím k zopár ľudom ,ktorí sem prispievaju za čistotu a ine problemy tejto časti sídliska.Dlhodobo.Dokonca nemám problem ja aj s celou mojou rodinou dosť často suplovať mesto v zbere odpadkov,skla,odstranovať psie exkrementy z chodnikov ,zavolať do ASY že je plný či pokazený kontajner. Priznám sa facebook nemám a preto som vyjadrenie neštudoval. Každopádne si myslím ,že písat na adresu primatora je to jedine spravne. Ja viem že má na to ludí. Ale.Vždy je na konci zodpovedný jeden človek. Všade.Vo firme .V štáte.Na radnici.On sa obklopuje ľudmi ,ktorí sú zodpovední.A tie cyklochodniky sú typický príklad.Lebo, keď treba napínať hruď, za cyklochodníky,tak je to pan primátor.
11. máj 2018

kolombo

Treba si uvedomiť,že súťaž ohľadne kosenia vyhrala firma FCC,ktorá to jednoznačne nestíha.Takže to nie je o obklopení ľuďmi primátora.Nikto netvrdí,že netreba upozorňovať na problémy mesta.Nejako som si nevšimol,že by Bročka napínal hruď keď sa vybuduje cyklochodník,ale dobre.Dobre vieme,kto tu ľúbil pásky prestrihovať po ukončených akcií mesta.Osobne ďakujem za každý meter cyklochodníka,lebo ísť s deťmi bicyklovať po ceste je samovražda.Prajem Vám pekný deň a dúfam,že sa to kosenie značne vylepší.
11. máj 2018

Zdenko

Tiež prajem pekný deň.Dúfajme ,že sa to zlepši.
15. máj 2018

Zdenko

Včera 14.05.2018 sa začalo kosiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania