Trávnik

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Zuzana Ďurišová 09. mája 2018

Príjazd na obchvat Chovateľská ulica , kedy sa asi bude kosiť ,, trávnik,, ?

10. máj 2018

mario

Pani Ďurišová chápem, že vaša predstava o údržbe mestskej zelene je odlišná od tej, ktorú presadzuje mesto. Súhlasím, že nie vždy je údržba zelene vykonaná dostatočne a načas. Napr. ako minulý rok na Prednádraží, kde má údržbu na starosti mestská firma pod vedením p. Stanka. Prepáčte, ale váš podnet na tomto portáli mi príde zbytočný. Nechce sa mi veriť, že ako zástupkyňa firmy, ktorá takisto spolupracuje s mestom na údržbe zelene, nemáte možnosť so svojou otázkou osloviť priamo kompetentných pracovníkov na MÚ, ktorí by vám poskytli adekvátnu odpoveď.
10. máj 2018

Zuzana Ďurišová

Verte oslovila som , a odpoveď bola že nevedia . Som rada, že ma poznáte, aj keď pre mňa ste anonymný. Ale keby ste sa chcel o tom porozprávať, moje číslo je verejné.
11. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento rok sa kosenie predĺžilo pre nepredvídateľné okolnosti, ktoré nastali (nízky počet zamestnancov, skončenie firmy v subdodávke, presúvanie techniky a pod.). Preto by sme chceli poprosiť občanov o trpezlivosť pri kosení. Jednotlivým hláseniam zo strany kosenia (ako aj ostatnej údržby zelene) sa venujeme a pracujeme na zlepšení danej situácie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania