Zanedbaná zeleň a odpadky na Spartakovskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Barbora Čakovská 09. mája 2018

Mesto akoby zabudlo na plochu okolo Billy na Spartakovskej ulici, na ktorej sa nachádzajú sústavne odpadky, ktoré nikto nezbiera, a ktoré po "intenzívnej" dvojdňovej údržbe lietajú po celom okolí. Navyše kosenie trávnika prebehlo len niekde. Neviem podľa akého kľúča prebiehala kosba na danom území, no po kosbe by bolo dobré zozbierať odpadky, a zlikvidovať aj náletové dreviny.
Na fotkách je vidieť len zopár odpadkov, no ak niekto toto miesto pozná, vie, že je to horšie a pre parkujúcich návštevníkov CITY Arény, to nie je dôstojné privítanie v meste Trnava

09. máj 2018

Hana

Ano, takto pokosené a nepokosené trávniky sú po prvej kosbe na Družbe, pokosená tráva zostáva na trávniku,kde dusí novú trávu čo rastie, neviem, to je nový sposob kosenia ??? v cene za pokosenie je aj pohrabanie a odvoz trávy, ale to dvaja obžínači nezvládajú.
09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dnes lokalitu upratali aktivizační pracovníci.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
09. máj 2018

Barbora Čakovská

Dobrý večer, áno máte pravdu, to čo bolo odfotené to pracovníci upratali. Som milo prekvapená rýchlosťou vyriešenia podnetu, no táto časť mesta si zaslúži väčšiu pozornosť a pravidelnú údržbu a zber odpadkov, Keďže okrem odfotených častí sú plochy zelene okolo parkoviska stále obsypané odpadkami. Tráva však ostala tak ako bola :)
24. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme zaslali aj firme, ktorá realizuje kosenie, čoskoro bude pokosená aj táto lokalita.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
27. máj 2018

Matúš G

Pokosené.
29. máj 2018

Barbora Čakovská

Dobry den, dakujem za vybavenie ziadosti, plocha je naozaj upravena a pokosenia. Zial vo mne stale ostava pesimizmus, ze ako dlho takto cista vydrzi, myslim bez odpadkov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania