Zabudnuté kosenie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
kolombo 10. mája 2018

Už vyše týždňa je takýto stav na ulici V jame či Tehelnej.Neviem aká firma kosí Družbu,ale napríklad za vysokou školou UCM veľké plochy pokosila a ostatné plochy,kde sa musí kosiť ručne,tak nechala.Celý kopec V jame čaká na prvú kosbu...aj okolo vymeničky...Jednoducho celé okolie V jame či Tehelnej.Pochopil by som,keby na druhý deň to dali do poriadku,ale vyše týždňa?To skôr vyzerá,že to chceli nechať tak a pri druhej kosbe by sa to pokosilo.

10. máj 2018

Micro

Na hlinách je to rovnaké.
10. máj 2018

Hana

Ano, táto katastrofa je po celej Družbe, ale asi možme byť radi, že je aspoň niečo pokosené, niekde ešte ani nezačali. Na stránkach mesta - mestská zeleň - je zoznam spravovateľov, ktorý je určite neplatný, tak načo je nám taká informácia. Žiadam mesto o aktualizáciu stránky !
10. máj 2018

kolombo

Jednoznačne dať penále-pokutu firme,ktorá to kosila,akože nedokosila!!
11. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento rok sa kosenie predĺžilo pre nepredvídateľné okolnosti, ktoré nastali (nízky počet zamestnancov, skončenie firmy v subdodávke, presúvanie techniky a pod.). Preto by sme chceli poprosiť občanov o trpezlivosť pri kosení. Jednotlivým hláseniam zo strany kosenia (ako aj ostatnej údržby zelene) sa venujeme a pracujeme na zlepšení danej situácie.
Čo sa týka zoznamu spravovateľov: Na stránkach mesta je zverejnený zoznam spravovateľov, ktorý je stále platný (jediná zmena je že OZ č. 6 Kopánka spravuje Ateliér SAKT, a nie Salix). Kosenie vykonáva v celom meste Trnava a Modranka firma FCC v subdodávke s inými firmami. Starostlivosť o mestskú zeleň riešia spravovateľské firmy, kosenie má na starosti firma FCC.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. máj 2018

kolombo

Nedokončené kosenie kopca

Ako vidíte,cca pol kopca na ulici V jame je stále nepokosená.Takto to je už asi dva týždne.A nechali to tak.Veď začnem niečo robiť a aj to dokončím.Lebo strašne to potom vyzerá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania