Vnútrobloky Hospodárska

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Michal 13. mája 2018

Rád by som sa spýtal či mesto niekedy uvažovalo o dostavbe bytových domov na Hospodárskej spôsobom ako je naznačené na obrázku. Z pohľadu drvivej väčšiny obyvateľov sídliska by to bola výhra, pretože by sa tým vytvorili tiché a bezpečné vnútrobloky a v konečnom dôsledku by mesto mohlo zarobiť na predaji bytov. Jednoduché by to zrejme nebolo, no myslím že by stálo za to aspoň nad tým pouvažovať.

14. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dostavba bytoviek v tejto lokalite nie je možná z hľadiska dodržania noriem týkajúcich sa zelene a parkovacích miest na bytovú jednotku.
Mesto Trnava však intenzívne pracuje na skvalitnení života obyvateľov Hospodárskej ulice. Na verejnom stretnutí sa mali možnosť vyjadriť k predstavám o svojich dvoroch (http://www.trnava.sk/sk/aktualita/co-prinieslo-verejne-stretnutie-k-obnove-vnutroblokov-na-hospodarskej-i) a už im bol aj predstavený návrh konceptu zmien, čo sa môžete dočítať (tak ako množstvo iných užitočných informácií) na stránke Mesta Trnava, k problematike konkrétne v linku: http://www.trnava.sk/sk/aktualita/predstavujeme-navrhy-prvych-styroch-dvorov-na-hospodarskej-ulici

Odbor územného rozvoja a koncepcií

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania