Zadláždiť kus chýbajúceho chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Roman 20. mája 2018

Dobrý deň,

v chodníku na ulici Ludvika Van Beethovena v úseku medzi Ovocnou a Zelenou ulicou sa nachádza nezadláždené miesto po odstránenom strome. Miesto by bolo dobré zadláždiť aby sa chodník mohol využívať v celej svojej šírke.

Dopredu ďakujem

Roman

05. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pred zadláždením úseku chodníka je potrebné dať spolupracujúcej firme odstrániť peň a korene stromu, ktoré sa nachádzajú v ohraničenom úseku. Momentálne nemáme finančné prostriedky na jeho odstránenie, ale podnet evidujeme a budeme ho riešiť hneď, ako to bude možné. Prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
28. december 2018

Mike8

Pekný večer prajem. Prikladám aktuálne informácie o stave neriešenia problému. Problém je stále neodstránený. Prikladám foto miesta.
16. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako sme prisľúbili, podnet evidujeme a kontinuálne pracujeme na všetkých podnetoch z uplynulého obdobia, aj podľa dôležitosti. Keď to bude možné, dáme odstrániť peň a zadláždime chýbajúcu časť chodníka v tejto lokalite.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
28. august 2019

Roman

Dobrý deň,

Prešlo 15 mesiacov od nahlásenia podnetu a situacia sa nezlepšila.
Prosím o doriešenie.

Ďakujem

Roman
13. marec 2020

Mike8

Pekný deň. Čoskoro to už budú dva roky a problém sa stále nevyriešil. O nejakom zbytku stromu ani nehovorím. Žiadam o úprave komunikácie tak aby bola použiteľná celá dĺžka chodníku. Nemyslím si, že vykonanie časti starého kmeňa by mal byť nejaký problém brániaci oprave chodníka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania