Orezať konáre

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Anezka 20. mája 2018

Na Namesti SUT prerastaju konare nad chodnik, ze sa cez neho neda chodit, zlomeny konar visi rovno nad chodnikom, prerastene konare znemoznuju vyhlad na krizovatku, chumace z toplolov su uplne vsade.

21. máj 2018

jozef

Tento a iné podobné podnety mesto nijako nezvláda, aj na suchý strom v predošlom podnete bolo odpísané ,že nie sú finančné prostriedky , tak pravdepodobne bude aj reakcia na tento podnet, kým sa niečo nestane, je to už na zamyslenie vedenia mesta včítane primátora
21. máj 2018

kolombo

Je na zamyslenie čo tu stále milý Jožko splietaš.Financie odsúhlasujú všetci poslanci.To znamená,každú jednu položku,či na skládky,rôzne opravy a pod..Takže to odsúhlasujú Bročkovi.
22. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet evidujeme, pokiaľ to bude v našich možnostiach, tak ho vyriešime.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. máj 2018

jozef

Aj toto super odpoveď pokiaľ bude v našich možnostiach tak to vyriešíme, no comment, a kolombovi no určite toto neodsúhlasujú všetci poslanci to je vec úsekov mesta, a lebo už je to inak, a lebo všetko musí isť cez veliteľa, princíp nepoznám, ale keď je to tak tak zamestnanci jednotlivých úsekov môžu isť domov /ide mi len o ostrianie konárov o nič iné/
24. máj 2018

kolombo

Nie peniaze-rozpočet odsúhlasuje ježiško...
12. september 2018

Tina

Konáre nízko ponad chodníkom

Na námestí SUT na chodníku na druhej strane od školy zasahujú konáre asi cez polovicu chodníka približne do výšky pásu, treba orezať, ďakujeme.
17. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
momentálne pripravujeme súťaž na spravovateľskú firmu v tejto lokalite, po podpísaní zmluvy budeme tento podnet riešiť. Preto prosíme občanov o trpezlivosť pri jeho riešení.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania