Nepokosená zeleň na Narcisovej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivan Slovák 27. mája 2018

Zelený pás na Narcisovej ulici od križovatky s Vajslovou po škôlku je dlhodobo zanedbávaný. Od minuleho roku nepokosený, neodpratane listy, polámane konáre. Vysoká tráva a kríky nebezpečne zhoršujú výhľad pri výjazde na Vajslovu. Dokedy? Čaká sa kým sa tu stane nejaká dopravná nehoda?

30. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme zadali spravovateľskej firme, aby zeleň upravila s ohľadom na bezpečnosť cestnej premávky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
31. máj 2018

Ivan Slovák

Nejde iba o bezpečnosť cestnej premávky ale o údržbu celého pásu zelene smerom ku škôlke, ktorý je už dlhodobo neudržiavaný, možno od konca minulého leta.
06. jún 2018

Ivan

Dnes 6.6. konečne čiastočne pokosili ten pás. Na pokosení trávy v ktižovatke si dali naozaj záležať. No na iných miestach zostala ešte takmer metrová burina či viac ako metrové exempláre náletových drevín. Okrem toho polímané konáre zatiaľ len zastričili kdesi medzi kríky či za ne. Okrem toho po kosení zostal neporiadok ako plastová fľaša, plechovka či sáčok z čipsov. Pritom smetné nádoby sú priamo pri tom zelenom páse. Nevadí, to upracem aj ja, akurát nepochopím, že to tak dokážu nechať. Dúfam, že sa ešte vrátia a tú údržbu zeleného pásu dokončia. Zatiaľ je to len rozrobené, rozhodne nie dokončené.
27. december 2018

Ivan Slovák

Kríky boli zlikvidované, polámané konáre odstránené. Stav sa zlepšil. Opakovane však už niekoľko rokov nie je likvidované opadané lístie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania