Neustávajúci nepríjemný zvuk v okolí MAXu

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Fukal 30. mája 2018

V okolí MAXu sa v poslednej dobe neustále ozýva nepríjemný vŕzgavý zvuk. Znie vo dne v noci s rovnakou intenzitou. Je možné zistiť pôvodcu tohto zvuku a zabrániť jeho ďalšiemu opakovaniu?

01. jún 2018

navstevnik

Treba podat podnet na statny zdravotny dohlad a adresovat to na urad verejneho zdravotnictva
02. jún 2018

jani

Podobne to je už dlhé roky ,vždy ked ide klimatizácia ,na Katastrálnom úrade pred parkoviskom na Vajanského ul. Neviem, či to zamestnanci a kompetentní nepočujú, ale je to hnusná pisklavá siréna z klimatizácie !!!
28. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Zákon 355/2007 Z. z. hovorí, že orgánmi na ochranu zdravia, do pôsobnosti ktorých patrí aj problematika ochrany pred hlukom, sú regionálne úrady verejného zdravotníctva, a preto odporúčame občanom obrátiť sa so sťažnosťou na nadmernú hlučnosť prevádzky na Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Trnave, Limbová 6, 917 01 Trnava. Bližšie informácie nájdu na: http://www.ruvztt.sk/, telefonická ústredňa: 033/5512861-2.
Podnet sme ako občiansky podnet poslali na RÚVZ už 4. 6. 2018, momentálne čakáme na odpoveď. Ak problém pretrváva, prosíme občanov, aby sa sami ohlásili na RÚVZ, ktorý môže po príslušných meraniach a vyhodnotenich ich situáciu riešiť, ale nie je to v kompetencii mesta.

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania