Odstrániť zbytočné betonóve plochy a vysadiť trávu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roman 03. júna 2018

Dobrý deň,

na okružnom chodníku okolo Prednádržia(patrí to k ulicy Čajkovského) sú v trávnatom páse oddelujúcom chodník od cesty dve zbytočne vybetónované plochy, ktoré nemajú nijaké využitie.

Bolo by dobré ich odstrániť a vysadiť zeleň.

Mesto už dlhšie deklaruje, že bojuje proti oteplovaniu a vlnám horúčav výsadzbou zelene a na týchto miestach je k dispozícii priestor pre drobné zlepšenie.

Dopredu ďakujem.

Roman

07. jún 2018

Fredy

Ak sú k podnetu priradené prislúchajúce fotografie, prečo chce dať odstrániť prístupový chodník k priechodu pre chodcov ?
27. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spevnené plochy vznikli v minulosti ako chodníky k priechodu cez cestu k bytovým domom na druhej strane ulice. Jednu z plôch môžeme dať odstrániť, druhá je regulárnym chodníkom, keďže k nej vedie vyznačený priechod pre chodcov. Vybúravanie takýchto chodníkových plôch nemôže ísť na úkor bezpečnosti obyvateľov.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
23. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po zvážení potrebnosti oboch asfaltových prechodov sme dali vybúrať oba, keďže pri jednom z nich nebolo už dávnejšie obnovené značenie prechodu pre chodcov a neústil k chodníku na druhej strane cesty. V súčasnosti sú už priestory naväzené zeminou, čoskoro budú zatrávnené.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania