Opraviť chodník a cyklochodník po stavbe Tenisovej Akadémie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roman 03. júna 2018

Dobrý deň,

Na Cukrovej ulici sa posledných pár rokov stavala Tenisová akadémia a jeden zo vjazdov pre stavebné mechanizmy v tomto mieste úplne zakryl pôvodný chodník s cyklochodníkom. Teraz keď je stavba Tenisovej akadémie dokončená a na danom mieste bol vybudovaný múr(takže autá tam už prechádzať nebudú), je už potrebné obnoviť cyklochodníkom, zeleň ako aj bezpečnostné zábradlie.

Dopredu ďakujem za vyriešenie

Roman

05. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tomto úseku chodníka a cyklochodníka bol pôvodný vjazd do areálu, ktorého existencia dnes už nemá význam. V súčasnosti je potrebné doplniť chýbajúci úsek chodníka a cyklochodníka. Termín prác momentálne nevieme určiť, lebo plníme už zadané úlohy a termíny. Podnet však evidujeme, a keď budú personálne aj finančné kapacity, tak úsek zrealizujeme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. november 2018

Pavol

Poškodený chodník na Cukrovej ul.

Na Cukrovej ulici sa nachádza chodník ktorý bol poškodený pravdepodobne výstavbou priľahlej haly. Stavba sa oplotila ale chodník sa nedal v poškodenom stave. Stav je potrebné preveriť na mieste a vyžiadať nápravu. Viac info. je možno vidieť na priloženej foto.
05. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavku na opravu chodníka a cyklochodníka evidujeme a opravu pripravujeme, ale v tomto roku ju už pravdepodobne nestihneme zrealizovať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. december 2018

Mike8

Pekný večer prajem. Chcel by som informovať o zlom stave chodníku ktorý je po daždi alebo po roztopení ľadu pod vodou. Pri mrznuti sa jedná o nebezpečné miesto. Prikladám foto komunikácie dňa 25.12.2018. Dúfam, že komunikácia bude v krátkej dobe opravena
11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri vhodných klimatických podmienkach budeme postupne odstraňovať poruchy na chodníkoch a cestných komunikáciách s prihliadnutím na možnosti výrobných kapacít (rozpracovanosť realizácií), urgentnosť situácie, možnosti rozpočtu a množstvo podnetov.
Podnet sme už vlani zaradili do zoznamu plánovaných realizácií, v ktorom plynule pokračujeme aj počas tohto roka. Prosíme občanov o trpezlivosť pri jeho riešení.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
02. apríl 2019

Mike8

Dobrý deň prajem. Máme vhodné klimatické podmienky, začiatok roka a teda aj dostatok finančných prostriedkov. Sú splnené asi všetky predpoklady na odstránenie nevyhovujúceho stavu. Súčasne chcem upozorniť na fakt, že časť chodníka bola rozobrata ako je doložené na priloženej foto. Problém je potrebné odstrániť. dakujem
03. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme poslali na Odbor dopravy a komunálnych služieb, kde sa ním budú zaoberať a vyriešia ho s ohľadom na možnosti rozpočtu, personálne kapacity, množstvo a rozpracovanie ostatných podnetov, ako aj poveternostné podmienky.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Mestský úrad v Trnave
09. máj 2019

Juraj

Tato oprava je nekvalitna. Novy asfalt je hrbolaty, nieje ani v rovnakej vyske ako stary a naviac aj farba a kvalita neodpoveda povodnemu + od cesty chyba zabradlie a hlina, teraz je tam medzera. Poprosim o napravu.
02. september 2019

Roman

Dobrý deň,

posielam aktualizáciu podnetu.(viď aktuálne fotografie)
Zábradlie a hlina boli doplnené.

Farba nového asfaltu rozhodne nie je rovnaká ako farba pôvodného asfaltu ale postupne to zrejme vybledne a bude sa viac podobať pôvodný a nový asfalt..

Kvalitu povrchu asfaltu(hrboly, hrany) neviem posúdiť, to nech sa prosím vyjadrí Juraj.
Podľa môjho názoru, sa nedá(alebo len veľmi ťažko) docieliť aby dva povrchy kladené v rôznom čase boli úplnetotožné, takže akceptujem aktuálne riešenie. Za mňa je podnet vyriešený.

Ďakujem

Roman

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania