Nedokončené kosenie 2

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
kolombo 06. júna 2018

Vyzerá to strašne.Veľké plochy pekne pokosené a tam,kde sa nedostanú s veľkou kosačkou,tak to nechajú tak.Už to je možno dva týždne.Kedy sa vráti firma za mesiac alebo za dva????Alebo potom povedia,že sme to kosili?

06. jún 2018

TOP

U Steffe nic nove...toto robia pokazde
06. jún 2018

Hana

Ja teda neviem, ale to sa asi musí stať zázrak !!!, aby aspoň za týždeň bolo na Družbe všetko pokosené,odburinené chodníky,schody a pohrabaná pokosená tráva, ostrihané živé ploty ???Keby mala firma zaplatené za komplenú robotu , možná by to aj fungovalo.
06. jún 2018

TOP

Ako vies ze maju zaplatene ked nemaju vsetko dokoncene? Ked budu ludia posielat podnety ze to nemaju dokoncene tak to musia spravit. Toto je len lenivost tych pracovnikov , robia kazdy rok to iste tak uz by mohli mat nejaky system a spravit to dokladne nie len kde sa mozu povozit na kosacke...
06. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na nedostatky kosenia sme upozornili spolupracujúcu firmu, aby prácu vykonávali radšej pomalšie, ale bez takýchto nedokončených plôch.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
06. jún 2018

mario

No trávnik vedľa parkoviska pre istotu pokosili s týždňovým odstupom hneď dvakrát.
06. jún 2018

jozef

A kde je kontrola, neustále upozorňujú občania, je to fakt už hrôza s tým kosením
06. jún 2018

Fredy

Problém môže byť aj v "kvalite" ľudí, ktorí sú ochotní dané práce za ponúkanú plácu realizovať, resp. v ich nedostatku.
06. jún 2018

jozef

Presne tak Fredy tak iné neostane len pridať , inzerát na kosca 660 € v hrubom , bude sa musieť pridať na úkor zisku , ktoré tieto firmy čo kosia majú a nie malý.
07. jún 2018

Hana

Neviem ktorá firma kosila včera 6.6. na Družbe Vladimíra Clementisa /parčíky/,ale konečne pekná robota, kosačky kosily, obžínači hneď dokončovali, tráva odvezená, dúfám, že prídu pokosiť aj predzahrádky. Ďakujeme.
09. jún 2018

TOP

Pri zimaku to bolo uz pokosene
18. jún 2018

Matúš G

Pokosené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania