Zničené steny celého obchodného centra

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Patrik 10. júna 2018

Chcem by som upozorniť a zároveň mesto poprosiť na posledný neupravený kút Linčianskej, bolo by dobré umiestniť kamerový systém na budovu mesta aj z druhej strany, momentálne je umiestnená trocha kontraproduktívne vzhľadom na to ,že zväčša dochádza k rušeniu nočného kludu z opačnej strany pri herni oproti jednote. Sme partia mladých ľudí ochotná pomôcť mestu to celé zatrieť , prosím o skontaktovanie a nájdenie spoločného riešenia problému. Ak príde len k zatretiu graffity daný problém bude vyriešený iba dočasne. Pri riešení problému sme ochotní prispieť aj vlastnými silami ,aby to mesto stálo čo najmenej.

25. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
práve v súčasnosti prebieha analýza funkčnosti a efektívnosti kamerového systému mesta, súčasťou ktorej bude aj posúdenie umiestnenia jednotlivých kamier. Analýza má byť podkladom pre ďalšie rozhodovanie predstaviteľov mesta ako postupovať pri rekonštrukcii, modernizácii a prípadnom rozširovaní kamerového systému. Na akékoľvek rozširovanie existujúceho, už zastaraného kamerového systému o nové kamery, nie sú v súčasnosti rozpočte mesta rezervované finančné prostriedky. Realizácia nového kamerového systému, prípadne zmena miesta jednotlivých kamier, bude možná až po posúdení stavu podľa vypracovanej analýzy funkčnosti a efektívnosti kamerového systému mesta.

Mestská polícia mesta Trnava
13. august 2018

Tomáš

Dobrý deň , bolo by možné dočasne aspoň zvýšiť intenzitu hliadok mestskej polície v piatok a sobotu po 22hod kedy sa pravidelne ruší nočný klud práve na spomenutom mieste za jednotou? A tiež by mohla hliadka občas aj vystúpiť a ist na basketbalové ihrisko kúsok od miesta kde sa tiež v piatok a sobotu po 22 hod zhlukuje veľké množstvo mladých ľudí ktorým slovo nočný klud nič nehovorí.
16. september 2018

Patrik

Tomáš , úplne súhlasím, chcel by som mesto Trnava ešte raz poprosiť o zvýšenie intenzity polície v danej lokalite a podľa mňa by veľmi pomohlo zváženie otváracích hodín herne od 7:00-.22:00/23:00. Pevne verím,že daný problém sa raz podarí doriešiť. ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania