Výrub Sladovnícka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tibor 14. júna 2018

To myslia vážne toľko stromov vyrúbať z dôvodu parkovania???Stále len na tomto sídlisku rozširujete parkovacie miesta, ktorých nikdy nebude dosť(parkujú tam tzn.cezpoľný, nie obyvatelia sídliska, napr. min. 3 autá patria zamestnancom krízového centra - ráno zaparkujú a poobede odídu a to nehovorím o zamestnancoch City Arény).
Kedy ste na sídlisku realizovali niečo pre deti - športovanie? Žiadny priestor tu nie je vytvorený pre šport.

14. jún 2018

kolombo

Chcú robiť parkovacie miesta a neľúbi sa...
14. jún 2018

TOP

Teraz sa ma schvalovat rezidentske parkovanie takze aut urcite ubudne
14. jún 2018

kolombo

Top prečo si myslíš,že ubudne?Keď to bude 20 centov na hodinu,tak tam väčšina zostane.Treba sa ísť pozrieť na Podjavorínsku ako autá stávajú v zákazoch.Nie,že by my to vadilo,ale niektorým to určite vadí.Hlavne teraz,keď tam nemenovaný pán z mestského úradu dal na cestu všade žltú čiaru.Pritom keď autá stáli na ceste,tak sa dalo v pohode prechádzať.Tu ide o to,aby zlegalizovali parkovacie miesta.Treba hlavne myslieť aj na to,že autá budú len pribúdať.V dnešnej dobe treba budovať dopredu radšej viac parkovacích miest.
14. jún 2018

TOP

Ja nemam nic proti tomu ze tam idu zlegalizovat parkovacie miesta , to sa bude diat teraz po celej Trnave kedze sa to rezidentske spusti po celej Trnave v buducnosti.Pozri sa pri stanici je nove parkovisko tiez za 20centov a myslel som si ze bude plne a nie je takze si myslim ze niektore auta ubudnu urcite.
14. jún 2018

"Len"občan

A to treba vyrubať skoro 50 stromov kvoli 10 parkovacími miestam? Hmmm niekto má asi veľmi silné environmentálne zmyšlanie...
14. jún 2018

kolombo

Top to že nie je pri nemocnici plné parkovisko teraz neznamená,že v budúcnosti sa nezaplní.Sám dobre vieš,že áut je stále viacej.
Len občan a kde je napísané,že vybudujú 10 parkovacích miest?
15. jún 2018

Jozef Šúst

mne skor pride ze idu zoficialnit tie miesta popri baraku co su na tych roznych zatravnovacoch a tak. rozumny krok. Tujky chybat nebudu a vsetko ostatne sa da nahradit, a spravit tak aby to bolo pekne. a aj ovca cela aj vlk syty.
27. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovacie miesta budujeme ako požiadavku obyvateľov tejto lokality a podmienku spustenia parkovacej politiky, pri ktorej je potrebné získať aspoň jedno parkovacie miesto na jeden byt.
Pokiaľ dochádza k výrubu stromov v tejto lokalite, nie je to z dôvodu výstavby parkoviska, ale na základe dôsledného vyhodnotenia zdravotného stavu stromov.
Požiadavku na vytvorenie priestoru pre šport a relax evidujeme a zaradíme do návrhu rozpočtu v niektorom z ďalších rozpočtových období.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
04. júl 2018

Viktor

Zaujímalo by ma, či sa dá niekde pripomienkovať projekt, na stránke mesta som nič nenašiel. Nech si ľudia môžu pozrieť či a prečo musia ísť tie stromy preč. Keďže dôvod skrytý pod realizáciou "trvalého zvislého a vodorovného dopravného značenia parkovacích miest na sídlisku Podjavorinská ulica" je dosť nejasný. Je to parkovisko? Je to dopravné značenie? Je to Sladovnícka? Je to Podjavorinská?...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania