Odpadky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 17. augusta 2013

S takýmto stavom ako na fotografii sa neustále stretávame na rohu Spojnej a Poštovej (pri krčme Zátvor): zvykne tam sedávať mládež, asi 15-ročné decká tam fajčia, ráno tam bežne nachádzame poodhadzované smeti, rozbité fľaše, ohorky z cigariet, vozíky z Tesca... Zároveň sa na najbližších bytovkách objavujú nové graffiti. Dá sa tomu nejako zabrániť? Nikto to neupratuje a občasné upratanie dlhodobo aj tak nič nerieši. Ako bude o chvíľu táto časť mesta vyzerať?? Ako zabrániť, aby tam vandali sedávali a neustále ničili okolie?

19. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podľa informácií z odboru dopravy a komunálnych služieb bude neporiadok odstránený v čo najbližšom možnom termíne.

Gmitterová, ÚKaM
19. august 2013

katjo

to je síce pekné, že sa to uprace, ale čo s tým? neustále budeme nahlasovať, že zasa je tam už mesiac neporiadok a vyzerá to hrozne? aspoň kamera keby tam bola - bordel by bol menší a ani žiaci ZŠ by si tam nechodili baliť jointy...
10. november 2013

Flego

Neporiadok je skutočne odstránený ako prisľúbila pani Gmitterová. Na mieste je len pár drobných nečistôt, ktoré mohol priniesť vietor. Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania