Dokončenie druhej kosby

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
kolombo 23. júna 2018

Treba dokončiť kosbu Na hlinách a na Salezianskej na kopcoch.Strašne škaredo to vyzerá!!

25. jún 2018

Fredy

Nedeľa 24.6.2018, cca 19:10, predmetný priestor medzi schodami zo Saleziánskej ulice na Hliny k vchodu č.32 a Strmou ulicou.
Stav: Väčšina vodorovných plôch schodná úplne v pohode, zbytok a svah primerane zarastený vegetáciou s modrofialovými kvetmi, takto to vyzerá lepšie ako keď je svah čerstvo pokosený.
Naozaj škaredo vyzerá iba kus betónu na svahu, zopár pahýľov trčiacich z kríkov na svahu a niekoľko ohnísk odpadkov.

Podstatné je pokosenie vodorovných plôch,tie sú pokosené, rozľahlé svahy medzi Hlinami a Saleziánskou a Strmou ulicou stačí kosiť zriedkavejšie, tadiaľ sa nechodí a vyššia vegetácia vytvára aj prízemný tieň a tým dochádza aj k nižšiemu prehrievaniu okolitého priestoru.

To čo bolo treba, je momentálne pokosené a pokosiť teraz silou mocou aj svah by bolo kontraproduktívne, znamenalo by to zbytočne vyhodené peniaze a väčšie prehrievanie lokality.

Takže radšej zatiaľ znova nekosiť.
25. jún 2018

kolombo

Fredy podstatné je pokosiť všetko,aj kopce.Ja chodím často na Hliny a vidím ako deti po kopcoch aj behávajú.U nás na Družbe vrch kopca vôbec nekosili a tam sa chodia aj ľudia opaľovať.
26. jún 2018

FCC Trnava

Spoločnosť Tvorsad minulý týždeň dostala pokyn na kosenie svahov s podmienkou ukončenia kosenia roviny. Kosenie svahov sa realizuje od včera.
09. júl 2018

kolombo

Vybavené!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania