Tretia kosba

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
kolombo 23. júna 2018

Na Spartakovskej ulici treba vykonať už tretiu kosbu.Už je tam značne veľká tráva-burina.Okolo zimného štadióna,Drevený vrch-detské ihrisko a aj parčík na ulici Hlbokej.Samozrejme medzi domami na sídlisku.Blíži sa vysvedčenie a prázdniny,nech sa deti môžu hrať na tráve.Sme tu pre nich!

23. jún 2018

TOP

3.kosba zacala minuly tyzden , teda ked si si mohol vsimnut na spartakovskej dole je uz pokosene aj tehelna a hlboka
26. jún 2018

FCC Trnava

Kosbu realizuje spoločnosť Stefe, pokyn na začatie kosenia svahov dostala minulý týždeň s podmienkou ukončenia kosenia roviny. Svahy sa kosia od včera.
03. júl 2018

kolombo

Parčík na Hlbokej krásne pokosený a okolie na Spartakovskej medzi činžiakmi stále nič.Detské ihrisko Drevený vrch nepokosený!!To sa majú deti hrať vo vysokej tráve cez prázdniny?Prečo Stefe nekosí???
03. júl 2018

kolombo

Detské ihrisko Drevený vrch.
15. júl 2018

kolombo

Nedá sa povedať,že je to vybavené!A to z dôvodu,že na ulici Spartakovská pri ceste a pri chodníku bola nechaná veľká tráva,nepokosený trávnatý pás.Tu to kosič vynechal a nechápem prečo.A hlavne ešte detské ihrisko Drevený vrŕšok nebol vôbec pokosený.To sú dva malé kúsky,tak to treba dokončiť!!!
19. júl 2018

kolombo

To naozaj nepokosíte detské ihrisko?Za chvíľu bude polovička leta!!!
23. júl 2018

Matúš G

Vedľa chodníka je pokosené.
07. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri spustení kosby sa vždy postupne pokosí celá plocha trávnikov. Nedokončené časti sa reklamujú u firmy, ktorá ich následne odstráni. Ak sa v lokalite nachádzajú plochy trávnika, kde vyrastajú vyššie druhy burín, je potrebné počkať na prebiehajúcu kosbu. Nie je v možnostiach mesta riešiť jednotlivo menšie plochy trávnikov. Pri špecifických prípadoch však môžeme zabezpečiť pokosenie pomocou Správy kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania