Chodník pre autá

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miloš 24. júna 2018

Dobrý deň, chodník popri zbernom dvore na Sasinkovej s novým vyústením k prechodu pre chodcov sa zmenil na skracovaciu príjazdovú cestu k priľahlej bytovke. Autá vychádzajú na cestu cez priechod pre chodcov, myslím že nemusím opisovať ako to vyzerá, keď sa tam stretajú s chodcami. Bolo by možno vhodné osadiť tam stĺpik.

Ďakujem

05. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
keďže v októbri 2018 skončila platnosť rámcovej dohody na práce súvisiace s opravou a údržbou komunikácií, nie je v súčasnosti reálne (s prihliadnutím na už naplánované, prebiehajúce práce, výrobné kapacity a množstvo už evidovaných podnetov a požiadaviek) stanoviť možný termín ďalšej realizácie opravy chodníkov, ciest a pod.
Pre informovanosť občanov uvádzame, že v súčasnosti prebieha proces verejného obstarávania, teda výber dodávateľa prác na nasledujúce obdobie, ktorý však ešte nie je ukončený.
Všetky podnety však evidujeme a postupne zrealizujeme. Ak sa to nepodarí v tomto roku, zaradíme ich do plánu prác na rok 2019.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
13. jún 2019

dusan

Je polrok 2019, problem trva a stupnuje sa, staci tam osadit jeden ocelovy stlpik!
13. jún 2019

Miloš

.. a prave aj rok od nahlasenia podnetu. Asi sa musi az nieco stat, aby sa veci pohli. Je vobec ten chodnik dimenzovany na zatazenie autami? Kto uhradi opravu, ked ho auta rozmlatia? Je to lacnejsie, ako osadit ten jeden stlpik? Vyzera, ze ano..
04. august 2022

Ján

Vyriešené pridaním plotu pri výstavbe kruhového objazdu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania