Nočný zápach

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Peter Lopatka 12. júla 2018

Chcem poprosiť o riešenie problému už takmer pravidelného nočného zápachu (cca 23:00 - 2:00). Viem, že v roku 2013 sa riešil zápach zo Sessleru. Zápach je cítiť iba cez noc, zaznamenal som ho na Kaliančiakovej resp. Hospodárskej, ale určite je aj v iných častiach. Keďže ide nočný čas, nepátram po pôvodcovi, ale v z občasnosti je to už pravidlo a naposledy už tri noci po sebe (3 - 6 júl 2018).
Neviem, či ide o zápach toxický alebo inak závadný/nezávadný, ale je vrcholne obťažujúci. Riešenie formou upozornenia, udelenia nejakej pokuty alebo odvolaním sa na akceptáciu určitého prípustného stupňa zápachu nepovažujem za riešenie. V prípade nezistenia pôvodcu alebo nemožnosti riešenia problému odstránením nočného zápachu zástupcami mesta bude tento problém odstúpený na riešenie Polícii SR.

12. júl 2018

Tina

Pridávam sa zo Šafárikovej, že ma zvykne aj zobudiť.
13. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
sladovňa SESSLER, a.s., so sídlom Pri Kalvárii 17, Trnava nie je pôvodcom zápachu, ktorý sa šíri v nočných hodinách v lokalite Ulice Kalinčiakovej a Hospodárskej v Trnave. Od 15. júna 2018 do 15. septembra má Sladovňa SESSLER, a.s. kampaňovú prestávku z dôvodu údržby jednotlivých zariadení. Nakoľko bol zápach zaznamenaný v dňoch 3. - 6. júla 2018 v nočných hodinách, nie je možné zo strany pracovníka MsÚ predmetný zápach ku dnešnému dňu identifikovať. V prípade, ak by bol opäť zaznamenaný šíriaci sa nepríjemný zápach v predmetnej lokalite, prosím kontaktujte stálu službu Mestskej polície Trnava.

Odbor stavebný a životného prostredia
04. august 2018

Peto

Dnes som siel okolo 14.hod okolo Sessleru a ta vona/zapach, ktory som citil tam, sa teraz siri nocnou Trnavou.. tesim sa opat na odpoved, ze oni nie su povodcom tejto aromy.
19. september 2018

Angelina Šimková

Prosím, napíšte aj ostatní, či ste cítili vcera a dnes v noci (včera asi od 4:00-6-00 a dnes od 2:00) nehorazny zápach na Hospodárskej..som nevyspata a zápach pripomína tak sto prihorenych plechov na pečenie... Čo to je??? Bola toho plná spálňa a je to vrcholne obťažujúce. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania