Neporiadok pri frekventovanom chodniku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter 26. augusta 2013

Značný neporiadok pod kríkom v bezprostrednej blízkosti chodníka.

26. august 2013

Mária

Nechápem stvorenia, ktoré narobia hentaký bordel. Ale tiež nechápem ľudí, ktorí chodia okolo, vidia taký neporiadok, ktorý im vadí a nič s tým nespravia. Ja nehovorím, že by mali ľudia odstraňovať veľké čierne skládky na vlastné náklady, ale občas jednoducho naozaj stačí dať si na ruky rukavice, zobrať sakel, pozbierať to a za 5min je čisto. Nie vždy je dobré sa spoliehať len na samosprávu. Bez nezištného pričinenia jednotlivcov v každej lokalite tu proste nikdy nebude poriadok.
26. august 2013

Peter

Vážená pani, myslím si, že táto stránka tu je práve pre nahlasovanie takýchto a podobných problémov. Boli ste sa na uvedené miesto pozrieť? Na fotografii to tak nevyzerá, avšak v skutočnosti je pod a za stromom neskutočný neporiadok, ktorý sa nedá odstrániť za 5 minút. Nerozumiem Vášmu argumentu, prečo by som ja (alebo iní ľudia) mal stráviť svoj voľný čas cez víkend upratovaním takéhoto "výtvoru". Ak máte na to Vy svoj voľný čas, ktorý chcete namiesto svojej rodiny tráviť upratovaním po takýchto ľuďoch, nech sa páči. Ja som bol odmalička vychovávaný tak, že odpadky patria do koša a tak aj robím. Keď tak nevedia robiť iní ľudia, je to ich problém a v takomto prípade má zakročiť polícia a samospráva.
06. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
V dňoch 15. a 17. 10. 2013 vyčistili pracovníci menších obecných služieb celé územie Beethovenovho parčíka. V spolupráci so spravovateľom zelene spoločnosťou ASA, ktorá zabezpečila odvoz odpadu boli odstránené všetky ležoviská bezdomovcov, nadrozmerný odpad, šatstvo a iný odpad nachádzajúci sa v danej lokalite.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. november 2013

Flego

Súhlasím s Máriou. U nás si bežne upratujeme okolo bytovky len tak pre radosť, veď na ten neporiadok sa musíme pozerať my a nie mestský úrad.
Mám susedu, ktorá vždy keď vynáša kôš, tak po ceste ku kontajneru vyzbiera všetky smeti ktoré zbadá.
20. november 2013

Peter

Toto sa netýka upratovanie okolo bytovky. Viete, kde sa toto miesto nachádza? Je to úplne mimo bytoviek na okraji sídliska. Ale najdôležitejšie je, že k uprataniu došlo vo veľmi rýchlom čase. Ďakujem.
20. november 2013

Flego

OK, nechcel som Vás nahnevať. Viem kde je to miesto, vyrástol som tam. Žiaľ, neporiadok všade rýchlejšie pribúda než ubúda, a preto mám takýto názor, že treba aj priložiť ruku k dielu. Ale samozrejme nevnucujem nikomu svoj životný štýl. Pre mňa je upratovanie jednoducho spôsob relaxu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania