Aktualizovať podnet
Neudržiavané odpadkové miesta

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Neudržiavané odpadkové miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Pavol Novický 22. júla 2018

Už niekoľko mesiacov chodím okolo páchnucich a neudržiavaných dvorcov v ktorých sú umiestnené kontajnery na komunálny odpad. Je dlho známe, že "vyberači odpadkov" ich pravidelne znečisťujú. Pred niekoľkými mesiacmi sa niekto rozhodol, že im v tom bude pomáhať a rozváža v papierových škatuliach pozdĺžne celej Ulice Kornela Mahra špinavý sklenný odpad o ktorý sa nikto nestará. Pravidelne pri našom dome (Gejzu Dusíka 28-32) zoraďujem kontajnery, ktoré sú "nahádzané" medzi rozhádzaný odpad. Nikto sa o obrastené dvorce nestará, ohrozujú nás hlodavce a choré stromy. Obyvatelia si ich už museli začať sami upratovať. Viete s tým niečo urobiť?

24. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na podnet sme upozornili spolupracujúcu firmu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. august 2018

Pavol Novický

Poháre boli odstránené asi po dvoch týždňoch od podania podnetu, ostatné sa nezmenilo. Upozorniť spolupracujúcu firmu asi nestačí, preto si dovoľujem požiadať kompetentných o odpoveď na otázku, kto má upratovať stojiská a ich okolie, podľa akého harmonogramu a kedy príde k náprave?
16. august 2018

Pavol Novický

Takto to vyzerá po včerajšom odvoze plastov. Preto sa opäť pýtam kompetentných, kto má upratovať stojiská a ich okolie, podľa akého harmonogramu a kedy príde k náprave?
17. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na podnet sme opätovne upozornili spolupracujúcu firmu. Dočisťovanie stojísk majú na starosti vysýpacie posádky v čase vývozu odpadu. Samozrejme, že niektoré si plnia svoje povinnosti lepšie, iné horšie. Poprosili sme však firmu FCC Trnava, a. s., aby upozornila svojich zamestnancov na nekvalitne odvedenú prácu v niektorých lokalitách.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
17. august 2018

Pavol Novický

Dnes v ranných hodinách došlo k oprave a kontajnerov a očisteniu stojiska od plastov. Ďakujem samospráve za vybavenie nápravy. Bohužiaľ opäť niekto uložil špinavý sklený odpad na stojisko k bytovému domu neďaleko nákupného a reštauračného centra Olympia. Dá sa očakávať, že ho zas bude postupne rozvážať po celej ulici Kornela Mahra. Za odvoz odpadu si platia obyvatelia domov. Preto by bolo vhodné upozorniť predstaviteľov nákupného a reštauračného centra Olympia alebo priľahlých reštauračných zariadení aby si zabezpečili pre tento odpad vlastný kontajner. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania