Stavba Oravné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ľuboš 30. júla 2018

Dobrý deň, chcel by som verejne upozorniť, že mesto dalo stavebné povolenie na takýto vjazd firme Art Projekt. Pri obhliadke z mestského úradu som zistil že sa s majiteľmi poznali. Nakoľko tento pozemok mesto nevlastní (nie je vlastníkom). Parkovisko ktoré urobili pred svojou firmou bez ohraničenia múrom (otvorené) čím vytvorili podmienky pre môj neklud (parkovanie, otáčanie cudzích áut) cez deň aj v noci. Nakoľko mám zdravotné problémy každé ráno od 6tej hodiny prídu dodávky z firmy Art Projekt nakladajú, vykladajú, prekladajú materiály na ulici. Keď som sa spýtal robotníka že čo to má znamenať každé ráno, odpovedal že takto to bude už stále.
Ďalej čo sa týka výšky budovy, balkónov a okien ,okná nepovažujem za okná ale za vytríny, výška budovy by mala byť taktiež prešetrená.

30. júl 2018

Ľuboš

Oravné

Nakoľko tu mám trvalý pobyt a firma tu má len sídlo a majitelia o 6rano alebo v noci si v kľude spia ja som neustále rušený.
Majiteľ chce aby som volal po 22hej hodine políciu keď tam bude niekto parkovať ale autá tam parkujú na 5 až 10 min. alebo sa len otáčajú. Kým by prišla polícia auto by tam už nebolo. Takýto prístup na parkovisko so súhlasom mesta si tu ešte nikto ani s trvalým pobytom po generácie nedovolil. Bol by som rád aby sa v tejto veci konalo inak budem nútený zaslať list s fotkami,videami a všetkými poznatkami v tomto prípade na generálnu prokuratúru a médiám nakoľko mám podozrenie že ľudia z mestského a stavebného úradu sú viac naklonení tejto firme so sídlom na Oravnom ako občanovi Slovenskej Republiky s trvalým pobytom na Oravnom.
Vopred ďakujem.
31. júl 2018

Peto

Teba zistiť, na koho sú naviazani spoločníci (podľa orsr) Ing. arch. Zuzana Horváthová, Ing. Tomáš Kalivoda, Ing. Peter Horváth
31. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stavba je právoplatne povolená a realizovaná v súlade so stavebným povolením. Parkovacie miesta na svojom pozemku nie je majiteľ povinný oplotiť. Veľkosť a tvar okien je otázkou vkusu, pokiaľ neporušujú svojou orientáciou normu - čo v tomto prípade neporušujú - sú čisto vecou investora.

Odbor územného rozvoja a koncepcií

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania