Chýbajúca dlažba na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Chybajuce kocky asi 2 a dalsie su mimo spracne miesto. problem sa rozsiruje prosim opravit. Dakujem

08. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na problém uvoľnenej dlažby sme upozornili zhotoviteľa stavby „Rekonštrukcia MK Halenárska ulica v Trnave“ so žiadosťou o vykonanie opravy v rámci záručnej doby. Oprava by mala byť vykonaná v sobotu tento týždeň.

Odbor investičnej výstavby
10. august 2018

Tomáš Karel

Bude zhotoviteľ vyzvaný vykonať aj ďalšie opravy? Konkrétne vykonať nápravu a nasypať kamennú drť do špár medzi jednotlivými kockami. Nielenže sú kocky veľmi ďaleko od seba, ale aj štrku medzi nimi nie je dostatočné množstvo. Medzi kocky v tom to mieste na priechode chodcov pred múzeom dokonca aj kolečká od kočíka zapadnú. Mieni MsÚ TT tento problém s odfláknutým položením dlažby riešiť alebo naďalej prehliadať? Bude sa dôslednejšie kontrolovať kvalita a správne zhotovenie stavby - dlažby na prebiehajúcej rekonštrukcii ulice Hollého? Je to dobré, že sa rekonštruuje a prerába, ale ak sa to spraví nesprávne je to aj kontraproduktívne dávať lrn odpovede, že zhotoviteľ bol upozornený, bolo vykonaná reklamácia, ...
10. august 2018

Tomáš Karel

pripájam ešte ďalšiu fotografiu
10. august 2018

TOP

Firma co robi Holleho robila aj Halenarsku takze bola aj nato upozornena a popritom upravi Halenarsku ktora bola reklamovana. Bolo to aj v clanku o rekontrukcii Holleho aj to pisal primator. Takze nikto nic neprehliada.
12. august 2018

Tomáš Karel

Časť priechodov vyspravená. zostáva už len zbytok Halenárskej :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania