Parkovanie na Hlbokej ulici počas futbalových zápasov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Peter 12. augusta 2018

Dobrý deň,

chcel by som sa obrátiť na mesto, respektíve kompetentné úrady s prosbou o umiestnenie dopravnej značky "B 1 - zákaz vjazdu všetkých vozidiel (v oboch smeroch)" s dodatkovou tabuľkou "Okrem rezidentom" prípadne ďalšou dodatkovou tabuľkou "počas konania podujatí na štadióne Antona Malatinského". Značka by mala byť trvalo umiestnená pri vjazde na parkovisko na Hlbokej ulici, pripadne aj Spartakovskej.

Odôvodnenie: počas posledného zápasu predkola ligy majstrov, bolo parkovisko plné mimo trnavských áut, ktoré po zápase odišli. Rezidenti majú problém zaparkovať. Parkovanie nech zabezpečí organizátor podujatia a nie na úkor obyvateľov. V minulosti to aspoň kontrolovala polícia, pripadne bola osadené preavnenodopravné značenie

12. august 2018

navstevnik

A nam zabezpecte aby pocas pohrebov na Kamennej ceste neparkovali cudzie auta pred vjazdom do garaze a auta parkujuce v oboch smeroch neblokovali celu ulicu a okolie a nenicili travu pred domami kolesami stojacimi na trave
Dakujem
12. august 2018

kolombo

No kontrolovali to policajti,teda vašu kon.ulicu,ale ostatné ostali bez dozoru.Keby mesto malo zabezpečiť všetky ulice,blízke štadiónu,tak musí možno mať navyše 20-30 metských policajtov.A to kto zaplatí?Organizátor určite nie.Ja som tiež parkoval 500 metrov od činžiaku.Prosím ťa Peter,to čo ako hovoríš že tam parkovali mimo trnavské autá?Verejné priestranstvo je všetkých!Nesúhlasím so žiadnymi zákazmi vjazdu!A hlavne ten,kto zaparkuje napr. na tráve,tak má byť pokutovaný max.pokutou!!
13. august 2018

Micro

...vyriešilo by to rezidentské parkovane?
14. august 2018

Peter Lopatka

City Arena sa od začiatku plánovala tak, že počas podujatí sa obsadia všetky blízke ulice a uličky. Podobne ako cez jarmok. Je smutné, že toto desaťročia riešili napr. aj v Nitre na Agrokomplexoch, ale v TT peniaze opäť vyhrali nad ľudskosťou.
15. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o umiestňovaní prenosného dopravného značenia zakazujúceho vjazd motorových vozidiel na priľahlé sídliská (okrem rezidentov) rozhoduje v súčasnosti vedenie mesta a mestskej polície na základe vyhodnotenia situácie, individuálne pred každým športovým alebo kultúrnym podujatím konajúcim sa v City Arene. O umiestnení trvalého dopravného značenia takéhoto charakteru mesto neuvažuje. Situáciu v prospech rezidentov pomôže vyriešiť systém rezidentského parkovania, zavedenie ktorého je ambíciou súčasného vedenia mesta.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania