Aktualizovať podnet
Parkovanie v blízkosti City Areny počas akcii - Spartakovská ul.

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Parkovanie v blízkosti City Areny počas akcii - Spartakovská ul.

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tomas Drobny 18. augusta 2018

Pekny den,
Chcel som sa spytat ako bude riesene parkovanie pocas akcii ktore sa konaju na stadione. Ako priklad uvadzam posledny zapas v utorok. Vodici parkovali svoje auta kde sa im chcelo, bez akehokolvek postihu od mestskej policie. Znamena to, ze pri kazdej vacsej akcii na stadione, bude dovolene parkovat kdekolvek? Kto moze povolit taketo parkovanie a za akych podmienok? Som si isty, ze ak by zapas nebol a ja by som zaparkoval napr na trave, tak pokutu dostanem.
Dakujem velmi pekne, s pozdravom Tomas

19. august 2018

Filip

Vsetkym pokutu a bude na odmeny :-) Nemaju tam co parkovat, maju nohy, mozu zaparkovat aj dalej. Relax, Kaufland, Tesco ma dost velke parkoviska.
19. august 2018

Igor

To mestská polícia nevidela?Alebo nechcela vidieť?Niekde len zaparkujete s jedným kolesom na tráve a už máte pokutu!!Už vidím odpoveď:treba volať 159...
20. august 2018

Peter

Nechcela vidiet, je to tak pri kazdej velkej akcii na stadione. To asi nebude nahoda.
20. august 2018

Peto

... ved prečo by mali platiť parkovné na štadióne, keď môžu takto? Buďme radi, že sa ešte nenaplnili reči o tom, ako sa bude počas veľkých akcii vyhradzovat na Hlbokej jeden jazdný pruh z každej strany. Ten štadión nemali povoliť bez dostatočných parkovacich kapacít.. z pôvodných vyše 1000 miest je mavnutim prutika 600. Veď ani rodinný dom neskolaudujete s dvoma parkovacími miestami.
20. august 2018

Robo

Prečo píšeš, že mestská polícia nekonala? Veď celý čas tam na parkovisku aj všade v blízkom okolí postávali skupinky príslušníkov štátnej polície. To museli vidieť. Dokonca tam dopraváci riadili križovatku a tá zeleň je hneď vedľa, podľa fotky. Tie vozidlá tam parkovali za ich prítomnosti a (možno s ich súhlasom)! Ja sám si za prítomnosti policajta nedovolím zaparkovať niekde, kde nemôžem. Aby som sa potom strachoval že dostanem pokutu? Takže treba otázky smerovať inam.
20. august 2018

marika

asi tak...policajtov tam bolo určite viac ako tých áut, len vidieť nechceli....no skús zaparkovať 10min. bez lístka, idú ako včely na med
20. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opísané konanie nie je samozrejme nikým povolené a je priestupkom na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej dopravy.
V utorok 14. 8. 2018 iba v súvislosti s futbalovým zápasom hliadky mestskej polície zdokumentovali a riešili viac ako 40 dopravných priestupkov spáchaných podobným spôsobom, ako opisuje autor podnetu. Vzhľadom k primárnej potrebe zabezpečovať verejný poriadok v uliciach mesta pred, počas a po futbalovom zápase a napriek zvýšenému počtu mestských policajtov v službe nie je v silách mestskej polície zabezpečiť, aby boli identifikované, zdokumentované a riešené všetky dopravné priestupky podobného charakteru.

Mestská polícia mesta Trnava
20. august 2018

marika

v Bratislava, pri štadióne si nedovolíte ani postaviť krížom auto...hneď je tam papuče, samozrejme s parkovaním je to tak isto ako tu! obrovský štadión bez možnosti parkovania!!! Určite je to otázka na toho, kto to vôbec schválil, ale ked v BA dokážu dať papuče xxxx-autám, tu pokutu ani len za parkovanie na trávnikoch. Chudáci , čo tam bývajú, hurhaj pri akciách, ten počuť po celom meste, ale po každej akcii nabehuje údržba zelene?
20. august 2018

Peter

Problém parkovania počas akcií na futbalovom štadióne je hlavne spôsobený zabratím parkovacích miest nerezidentmi a rezidenti ktorí v danej lokalite bývajú a prídu po povedzme 19:00 majú jednoducho smolu.

V minulosti pri zápasoch reprezentácie SR polícia umiestnila značku zákaz vjazdu, okrem rezidentov a aj to kontrolovala.
20. august 2018

Peter

Je zaujimave, ze pocas akcie na stadione MsP nestiha a pocas jarmoku idu pokuty a papuce ako na beziacom pase. Aj vtedy musia zabezpecovat poriadok v meste a stihaju aj riesit dopravu. Je to taka nasa trnavska zahada.
22. august 2018

Dušan Kováč

Veď stačí prejsť s kamerou nasnímať a celý týždeň môžu spracovávať. Tak jednoduché. Ale určite tomu bránia nejaké dokonalé zákony.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania