Tribúna na Slávii

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Sportovy areal Slavia. Schody ktore obkolesuju atleticky stadion by mali sluzit ako vonkajsia tribuna pre verejnost. Na fotke vidiet nepokosenu zelen, rozbite schody a pod. Nakolko sa tam prechadzaju aj rodicia s detmi, chcem sa opytat ci sa caka na nejake nestastie alebo je planovana oprava? Atleticky stadion pekny, uz len aby si bolo aj kde sadnut co nemyslite?

21. august 2018

Peter Crouch

Na to ze sa tam 1-2 krat do roka pride pozriet par ludi na preteky by som to asi nekosil. Nova tribuna vo vacsine pripadov postaci. Nie je to ziadna agresivna burina, ale obycajna trava. Ked si spomeniem ako to minuly rok striekali vo veternom pocasi, tak tam radsej nechajte tu travu - na tom kusku betonu na kraji panelov sa aj tak da sediet max 10 minut.
Tak ako vsade aj tu asi chybaju peniaze na dostavbu tribun.
22. august 2018

Peter

Pokosena trava je jedna vec ale tak minimalne tie schody by opravene byt mohli. Ja som tam zazil sportove podujatia kde kryta tribuna zaplnena bola a myslim ze takych podujati bude viac. Staci si zobrat len riziko bezpecnosti ak sa clovek prechadza po tribune okolo arealu tak schody su rozpadnute tak ze sa clovek obava aby ho to tam neprivalilo. Ale jasne je to vec nazoru.
30. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Asociácia športových klubov Slávia Trnava v spolupráci so Správou kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava a Mestom Trnava sa v pravidelných intervaloch stará o udržiavanie vnútorného betónového oválu na atletickom štadióne, o čom svedčia aj aktuálne fotografie. Technický stav nie je vyhovujúci, čo si uvedomujeme, ale v rámci technických možností je udržiavaný. Mesto Trnava vybudovalo pre verejnosť novú tribúnu, aby nemusel byť využívaný tento ovál. Vybudovaná tribúna kapacitne postačuje návštevníkom štadióna. Prípadná rekonštrukcia betónových tribún by bola finančne nákladná, v najbližšom období sa s ňou neuvažuje. Preto odporúčame verejnosti využívať novú krytú tribúnu na atletickom štadióne.

AŠK Slávia Trnava + SKaŠZ mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.