Výkopové práce na Družbe

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

K viacerym bytovym domom na Druzbe, aj k nasmu pozemku bytoveho domu su vykonavane vykopove prace. Ako vlastnici bytov a pozemku sme neboli o niecom podobnom na poslednej schodzi v 2018. informovani (ani sa nic neschvalovalo) zo strany spravcu STEFE, ani na stranke mesta sa mi nepodarilo nijako dohladat. Nejaky novy operator taha optiku ? Vopred dakujem
za link, informaciu.

05. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Firma František Zámočník – DTL vykonáva rozkopávku na Ulici Teodora Tekela, Ulici Juraja Slotu a Ulici Vladimíra Clementisa. Realizuje sa v troch etapách. Etapy majú rôzne termíny ukončenia a firma si požiadala o predĺženie rozkopávkového povolenia. Po ukončení prác budú plochy zelene uvedené do pôvodného stavu.
Pozemky sú mestské a firma má vydané na svoje práce riadne povolenie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
05. september 2018

Lubo

Dakujem za odpoved, ale z Vasej odpovede nie je jasne co sa realizuje. Hadam tych par tisic obyvatelov sidliska, platcov dani, si to zasluzi vediet. Zvlast, ked ku sukromnemu pozemku a kazdemu “vchodu” bytoveho domu su vyustene a pripravene siete na pripojenie mimo mestskeho pozemku. Avsak vlastnici, aspon nasho, bytoveho domu v tejto veci o niecom podobnom nehlasovali, ak sa jedna napr. o noveho operatora a pod.
06. september 2018

Hany

K tym vykopovym pracam by som rada poznamenala, ze ti pracovnici co su tam od rana do vecera, konkretne na Tekela, tam nemaju siroko daleko jedinu toaletu, a vieme si vsetci predstavit ako vyzera blizky park!!!
07. september 2018

Michal Hulman

U nás na Juraja Slottu už zakopali výkop za výmenníkovou stanicou ale pokiaľ to je danie do pôvodného stavu tak neviem .Pôda je neurovnaná rozhádzaná to že ide o zasypanú jamu som si všimol až po bližšej obhliadke katastrofa . Pán podnikateľ je dodávateľ a vykonávateľ prác ale nás zaujíma pre koho respektíve pre ktorého operátora takto dokaličili verejne priestranstvo .
07. september 2018

Michal Hulman

Nehovorím o chodníkoch ktoré sú celé od blata hlavne teraz po dažďoch .Takže poprosím o názov operátora za odpoveď vopred ďakujem .
07. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žiadateľ rozkopávkového povolenia požiadal o rozkopávku z dôvodu realizácie výstavby optickej komunikačnej siete Slovak Telekom, ktorá bude slúžiť občanom priľahlých lokalít.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
07. september 2018

Michal Hulman

Prosím vás dalo by sa spraviť aby tie jamy boli zarovnané a nie pás podlhovastého kopca ? Teda by som vás slušne požiadal pokiaľ by bolo možné kontaktovať vykonávateľa prác a poprosiť o uvedenie do pôvodného stavu ??? Lebo teraz je to zasypané hrozne nerovno trávnik má na sebe akoby dlhý krčačinec za kladné vybavenie vopred pekne ďakujem .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania