Protihluková stena

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Vladimir Trubac 09. septembra 2018

Halóóóóóóóó pán starosta!!! Počujete ma? Ja sám seba nepočujem ani myslieť, taký je tu neznesiteľný hluk od diaľnice!!! Kedy bude prosím Vás v Modranke protihluková stena ? Už sa to tu nedá vydržať!!!

09. september 2018

TOP

Tu dialnicu tam postavili vcera? Toto urcite neriesi mesto ale dialnicna splocnost..Nechapem ze tam nestavali stenu aj s dialnicou.
09. september 2018

kolombo

Čo primátor tam staval diaľnicu?To je ako keď bývam pri letisku a chcem ticho...
09. september 2018

Vladimir Trubac

Pre upresnenie a vysvetlenie... mam na mysli rychlostnu cestu R1 smerom na Sereď, ktora lezi v katastri mesta a teda malo by to riesit mesto v mene a v zaujme obcanov. Frekventovanost tejto rychlostnej komunikacie sa v poslednych rokoch niekolko nasobne zvysila, takze povazujem za uplne adekvatne upovedomit na to kompetentne institucie a teda pozadovat, aby to bolo riesene mestom, ako organom reprezentujucim jeho obcanov.
10. september 2018

TOP

Samozrejme treba nato upozornit a teraz si porovnaj ten prispevok hore a ten tvoj druhy...
10. september 2018

Vladimir Trubac

Niekto asi nechape trosku nadsadzky a humoru...ale ja naopak velmi dobre chapem potreby vrieskajucich, anonymnych trolov, co obcas vylezu zo svojej tmavej jaskyne na svetlo sveta len preto, aby svojimi bezpredmetnymi komentarmi zneprijemnovali zivoty inym ludom a mali pritom este pocit zadostucinenia. Preto sa v tejto diskusii budem venovat uz len vecnym a konstruktivnym komentarom.
10. september 2018

kolombo

Z pána je humorista...a vrieskaj ďalej,držíme palce.
27. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v zmysle zákona č. 2/2005 Z. z. o posudzovaní a kontrole hluku vo vonkajšom prostredí v znení neskorších predpisov Národná diaľničná spoločnosť zabezpečuje vypracovanie aktualizácie Strategických hlukových máp a následne Akčných plánov ochrany pred hlukom pre tretiu etapu. Výstupom bude opätovné posúdenie hluku v území v blízkosti prevádzkovaných úsekov diaľnic a rýchlostných ciest, návrh lokalít určených na prioritnú ochranu pred hlukom a návrh protihlukových opatrení. Predpoklad zverejnenia diela je stanovený na I. polrok 2019.

Tím NDS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania