Odpad v stojisku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Dusan Posinger 16. septembra 2018

Botanicka 18, k tomuto odpadu sa podla mna nevedia smetiari dostat,a to je pravidelne kazdy vikend.

22. september 2018

Dusan Posinger

Neporiadok

Pred tyzdnom som poslal fotku,posielam dalsiu z piatka 21.9 to iste miesto a nic sa nedeje,ale viem ze smetiari chodili.
28. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme zadali v zmysle čl. 4 ods. 3 písm. d) zmluvy č. 476/2006 spolupracujúcej firme ako žiadosť o odstránenie nelegálnej skládky na verejnom priestranstve pri/v kontajnerových stanovištiach.
Dovoľujeme si občanov poprosiť o nahlasovanie vzniku takýchto skládok na čísle 159 v čase, keď ho tam niekto vytvára. Uloženie odpadu mimo zberného dvora je podľa zákona č.79/2015 priestupok, za ktorý môžu byť občania potrestaní pokutou do výšky 1 500 eur. Rovnakým priestupkom je aj ukladanie nadrozmerného odpadu z domácností vedľa kontajnerových stojísk. Odvoz tohto druhu odpadu nepatrí k povinnostiam zamestnancov FCC Trnava, ktorí vyvážajú obsah kontajnerov na separovaný a zmesový odpad. Mesto za ne platí zvlášť nemalými peniazmi z mestského rozpočtu, ktoré mohli byť využité na nové ihriská, stromy či vybavenie škôl.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
28. september 2018

Hana

Zdá sa mi, že zamestnanci FCC majú povinnost upratovat priestor vo vnútri stojiska, ale toto už je od nedisciplinovaných občanov veľká trúfalosť, takto odkladať odpad, to nemožu zachrániť ani polopodzemné kontajnery !
06. júl 2021

Mike8

Pekný deň. Podnet bol vyriešený, môže sa uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania