Hliadky MsP pred školou na ulici Gorkého

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Taraba 17. septembra 2018

Dobry den,
kazde rano ako vodime deti do skoly na Gorkeho ulici, sme zistili ze sa pred arealom skoly zhromazduju velke skupiny romov, (hlavne tych z centra) ktory su hluční a kricia hlasno po sebe, deti sa ich boja a nechcu chodit kvoli tomu do skoly, minule sa tam jeden prvacik rozplakal ked pocul ako tam kricia.
ZIADAME hliadky policie pred skolou pred zacatim vyucovania !!!

17. september 2018

jozef

Neviem či len mne sa to zdá ale mestská polícia na Linčianskej nula bodov, vyššie je jeden prípad , pred obchodmi , pri pošte , pred stávkovú kanceláriu Victory, každý deň sú bezdomovci, normálne ležia, odpočívajú a jasné robia neporiadok, to nevadí tým prevádzkovateľom týchto , bordél okolo všade no hnus, policajta nie je vidieť vôbec, kde sú, je to tam humus vôbec to nevadí pravdepodobne ani Úradu verejného zdravotníctva, to je nonses, tuším nikto nemá oči, je to tam otrasné, preboha poslanci či iný kompetentný robte s tým voľačo, táto situácia nie otázka jedného dňa ,ale týždňov či mesiacov, každý ten prevádzkovateľ, nech zoberie aspoň raz za dva metlu a pozametá včítane aj úradu regionálneho zdravotníctva , a policajti aj tí nech už sa zobudia.
18. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe tohto podnetu zvýšime hliadkovú činnosť k okolí školy a zameriame pozornosť na opísané konanie. Vzhľadom k našim personálnym možnostiam však nie je možné zabezpečiť takéto hliadkovanie každodenne.

Mestská polícia mesta Trnava
24. september 2018

marika

...a bolo by dobré pouvažovať , pri nákupnom centre dať okrem zákazu vjazdu, / denne parkujúce autá pred herňou/ , zabudovať kolíky, ktoré by spravili priestor ako pešiu zónu. Každý obchod je možné zásobovať z bočných ciest. Takto sa mamičky s deťmi, invalidi s chodítkami , musia vyhýbať autám a drzým vodičom. A samozrejme udržiavanie čistoty okolo prevádzok / myslím, že nie je otázkou len mesta, ale aj samotných majiteľov prevádzok - kvetinárstvo-herňa- Victory!! Samozrejme ten priestor by si po rozkopávkach zaslúžil aj nový asfaltový poter. Je to hotový tankodrom.
04. október 2018

Lubor Bednár

....ano hliadku som tam videl (pondelok, alebo v utorok)....avšak boli v zaparkovanom aute od vchodu do školy cca 25 m. Sotva mali dobrý výhľad na vchod, keď pred nimi stáli ďalšie autá.....To tam ani nemuseli byť. ....
21. december 2018

Igor

Pán Bednár mali ste ich odfotiť a poslať to sem alebo primátorovi .Nech vidia ako ich zamestnanci vykonávajú pracovnú činnosť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania