Parkovanie smetiarských áut

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Viktor 19. septembra 2018

Chcel by som poprosiť kompetentných, že by vodičov smetiarskych áut inštruovali, aby na Podjavorinskej ulici nestáli v zákaze zastavenia, keď sa idú najesť. Hrajú to na to, že zastavia pri kontajnerovom stojisku (i keď napr. auto na podzemné kontajnery pri bežnom stojisku je už veľmi okaté) a nechajú zapnuté výstražné svetlá. Stoja však tom najužšom mieste a autá odchádzajúce zo sídliska ich musia obchádzať cez protismer, do ktorého ale pre veľkosť auta dobre nevidieť. Ďakujem.

19. september 2018

Roman Krajčovič

Ako oni právo na obed? Bolo by lepšie keby sa odstavili rovno v strede križovatky? To tých 30 min čo sú na obede vás zabije lebo neviete obísť jedno auto????
19. september 2018

Viktor

Takže podľa Vás, obed ospravedlňuje státie v zákaze zastavenia vyznačenom vodorovným aj zvislými značením?
A áno, v prípade čelnej zrážky s protiidúcim autom ma to môže zabiť...
20. september 2018

majo

Keď nevieš bezpečne obísť auto, pri takej nízkej premávke, ako je na Podjavorinskéj, tak vráť vodičák. Bude to pre všetkých bezpečnejšie.
20. september 2018

Viktor

Kam sme sa to dostali, keď je človek zlý pre to, že vyzve k tomu, aby sa dodržiavali dopravné predpisy. Keď sa nájde niekto, komu sú predpisy ukradnuté a neberie ohľad na ostatných účastníkov cestnej premávky, môžem byť aj najlepší vodič na svete, nič proti tomu nemôžem.
20. september 2018

Roman Krajčovič

Viktor tým som nechcel povedat že ste zlý človek ale trošku ohľaduplnosti by neuškodilo Nepovedal by som keby to bola frekventovaná ulica Ale auto tam prejde raz za čas...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania