Odstavene auto pri Pravnickej fakulte

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Juraj 22. septembra 2013

Tento taxik s reklamou tu uz stoji strasne dlhu dobu a je viditelne nepojazdny a zniceny. Nachadza sa tesne pri zastavke na Kollarovej ulici. Prosim mesto o jeho odstranenie kedze zabera zbytocne parkovacie miesto.

23. september 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Gmitterová, ÚKaM
23. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podľa informácií z Mestskej polície v Trnave má vozidlo platnú emisnú a technickú kontrolu a má zaplatené parkovné.

Gmitterová, ÚKaM
23. september 2013

Inga

Vsetko maju osetrene :) vsetko vramci zakona. Nielen ze zamorili mesto blbymi samolepkami, uplne beztrestne samozrejme, ale zachvilu si tu so zaparkovanymi vrakmi /so zaplatenym parkovnym/ zamoria kopu parkovacich miest. Lebo reklama musi byt, najlepsie takato.
Dakujeme mile taxisluzby. Vizualny smog, zanalepkovany mestsky mobiliar, sukromny majetok - bytove domy, zasrane parkoviska. Chcem sa panov taxikarov opytat, ako podla nich budu tie papierove samolepky vyzerat na lampach, zabradliach, kosoch, elektroskrinach atd o 5 rokov? alebo to tu uz vy chlapci nebudete podnikat. ? :) Zato, ze vy robite husty biznis mame sa pozerat na znivocene mesto? Zamysleli ste sa uz nad tym, ako by to tu vyzeralo, keby to robil kazdy podnikatel? nie ste jedini, kto bojuje v ramci velkej konkurencie.
24. september 2013

Občan Trnavy

Mesto zhrablo peniažky a to, že nejde o parkovanie ale o špekulatívnu reklamu už nikoho nezaujíma. Auto zbytočne zaberá miesto na parkovanie, s ktorým je na trnavských sídliskách problémov až-až.
Toto by malo byť posudzované ako umiestnenie reklamného pútača a nie parkovanie. Popri zákonoch o cestnej premávke máme predsa aj inštitúciu všeobecne záväzných nariadení.
25. september 2013

Peter

Pani Gmitterová
To ze je auto niekde dlhodobo odstavene je jedna vec a je mile, ze ste dany stav presetrili. Z mojho pohladu ide ale o typicky byrokraticky pristup k problemu. Obcanovi zjavne vadi, ze ma niekto reklamu na parkovisku, zabera parkovacie miesto a obtazuje ludi vizualnym smogom.
Preverili ste, ci ma firma aj povolenia na umiestnenie reklamnych putacov na tomto parkovacom mieste? Zaplatili za to poplatok? Ci to vam musia ludia polopatisticky pisat?
25. september 2013

Rado

presne tak. to si mozme vsetci na verejnych parkoviskach postavit svoje auta a propagovat svoje firmy. ako by to vyzeralo? nemaju pravo zapratavat parkovacie miesto pojazdnou reklamou. a zda sa mi, ze podobne je aj pri obchodnej akademii
26. september 2013

Jozef

Obávam sa, ža ak takéto auto parkuje v súlade s predpismi a má platné všetky papiere, tak nie je dôvod na nejaký postih. Že sa jedná o reklamu? Samozrejme, majiteľ využíva to, čo mu zákon dovoľuje. Je to auto, nie je to reklamný pútač. Keby s týmto autom chces vyjsť do premávky, tak tú reklamnú tabuľu musí dať dolu, lebo má ostré hrany, atď. Keby som mal vlastnú firmu, tak by som si možno reklamu vyriešil podobne. Čo ma ale neskutočne hnevá je, keď takéto (ale nielen takéto) autá parkujú na chodníkoch a je zjavné, že ten chodník nie je popri ceste, teda ak tam chce zaparkovať, musí prejsť po ňom, prípadne sa na ňom otočiť. Pozrite sa napríklad, ako to vyzerá na rozhraní autobusovej a vlakovej stanice. Naposledy som tadial síce išiel pešo možno pred mesiacom, ale - na chodníku zaparkované 4 taxíky + auto s reklamou na streche. Aby sa tam mohli dostať, doslova museli ísť medzi chodcami. Toto by si už policajti všímať mohli.
10. október 2013

Ladislav

Jozef, len doplním autobusová stanica je už dávno ošetrená zónovu značkou a v mieste, kde stál žltý taxík je dnes cykloprístrešok :). Inak ho asi odstrániť nevedeli.
10. november 2013

Flego

Žltý taxík to nevzdáva, ale policajti tiež bojujú statočne - za stieračom má čerstvé predvolanie na prejednanie priestupku.
13. november 2013

Flego

Naši zvíťazili, žltý taxík je preč! Vďaka chlapci z MsP, bodujete!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania